מידע שימושי מייל- שרות לקוחות משנת יוסף

• הוסף לסימניות
כבר מספר ימים שאני מנסה להשיג את שרות הלקוחות של המכירה "משנת יוסף" אבל ללא מענה,
יש למשהו כתובת מייל שלהם?

• הוסף לסימניות
מנסה גם בטלפון... ואין מענה בשום שלוחה,
ניסיתי במייל הנ"ל
וג'ימייל כותב שהכתובת לא נמצאה

• הוסף לסימניות
אני עובדת במשרד ליד .של קרן משנת יוסף .והם כן עונים לטלפונים
מענין...........

• הוסף לסימניות
תודה-שלחתי-מחכה לתגובה.
(בינתיים לא קיבלתי הודעה שהכתובת לא נכונה)
היא נכונה, פעם דברתי איתם בטל והם שלחו לי מייל מהכתובת הזו
אבל כתוב על זה משנת יוסף בני ברק, לא יודעת מה זה אומר.
תכלס אני בזמנו החזרתי להם מייל לשם והם בקשו לא לשלוח מיילים לכתובת הזו.

• הוסף לסימניות
אני שלחתי מייל ומיד קיבלתי מענה שטופל.

• הוסף לסימניות
אני עובדת במשרד ליד .של קרן משנת יוסף .והם כן עונים לטלפונים
מענין...........
איפה זה המשרד שלהם
(אגב אם יש הרבה שמתקשרים ומעט נציגים מאד מובן הנ''ל)

• הוסף לסימניות
במייל הזה: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>‏
ענו לי שהמייל לא נונועד להתכתבות.
ביקשתי את המייל של שירות לקוחות. מקווה שאקבל...

• הוסף לסימניות
אנא עדכנו אימייל בדרכים החלופיות.
דרך מסמך וורד או דרך כתיבה בלי שטרודל.

• הוסף לסימניות
ממליצה להתקשר בשעות אחר הצהריים אז רגוע( עד 7-00)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה