תירגעי, לא צריך להשתולל...נכתב ע"י naomi;318185:בתלונה למשרד התחבורה זה לא רלוונטי אם היה לך נזק או לא. האוטובוס צריך לצאת בזמן נקודה. אגב אם אתה מחכה בתחנה והאוטובוס הגיע לגמרי בזמן אבל היה עמוס ולא העלה אותך מבחינה משפטית הרי זה כאילו לא הגיע כלל. קראתי פס''ד בנושא. הצרה איתנו שאנחנו ציבור שקט ולא מתלהם וגם בטוחים ששום דבר לא יעזור. לפי ההתגייסות של אגד להגן על עצמם אפשר לומר במפורש: ה-ם מ-פ-ח-ד-י-ם. השערוריות של דחיסת נוסעים בואקום בימי חג ומועד דבוקים לכל השיכורים ששתו כבר מערב תענית אסתר או לכל הפשטידות ועוגות הקצפת של הכלות המסורות לא היתה עוברת בשתיקה באף מגזר! פשוט תתחילו להיות הפקחים של משרד התחבורה ותשלחו תלונה מפורטת. הכי טוב בדואר רשום - מנסיון תלונות בפקס לא תמיד מגיעות למקום הנכון. זה שווה את הטרחה, ואם זה יעשה לכם משהו - אז זה גם מתגמל כספית.
הסיפור עם השכונה השניה? אני מוכן להתנדב ולהגיע לבדוק ולהתלונן, במידה וזה משהו קבוע.נכתב ע"י חזון;318309:רבותי להרגע, ס"ה נהג לא עצר בתחנה, בזמן שהוא היה ריק (4/6 אנשים בס"ה)
אני עדיין לא הולך לתבוע ואכן לא היה לי ממש נזק, חוץ מלחכות 15 דק' בקור הירושלמי, וחוצמזה אין לי עדים (יש לי רק את מספר האוטובוס).
אל תדאגו, זה לא סיפור ראשון, אני מכיר שכונה ירושלמית שעוקפים אותה בשלמות מידי פעם, ( השכונה קרובה לתחנת המוצא של האוטבוס), (מאז בתוך העיר אני משתדל ללכת ברגל, מניסיון, זה יותר בריא, יותר זול, יותר מהיר!!!).
פשוט עניין אותי אם יש מייל ישיר שמיועד לתלונות.
זה בגלל שחיים לא הזמין אותינכתב ע"י אברימי;318433:אני, כן אני שכמעט ושכחתי מאיזו דלת עולים לאוטובוס, תבעתי את חב' דן בבית משפט לתביעות קטנות על כך שלפי לוח הזמנים הם היו אמורים להוציא אוטובוס מהתחנה המרכזית בי-ם (קו 400 איך לא?) ודילגו עליו. (קורה לפעמים שהמכונית בטיפול במוסך..)
מה שקומם אותי כל כך הייתה העובדה שמבין כל נוסעי האוטובוס האמור, לא היה איש שאכן חשב להתלונן. המסכנים הללו כבר השלימו בייאוש עם העובדה והחברות מנצלות את ייאושם עד תום.
החלטתי הפעם להיות שליחם של האומללים. שמעתם פעם על "הפרינציפ"?
יופי.
כך זה עבד: הגשתי בקשה למשפט ותביעה על סך 1000 שקלים בגין עגמת נפש מאיחור לברית שערך מנהלנו היקר חיים דיקמן לבנו. (הסיפור מוקדש לרגל החלאקה שתתקיים אוטוטו..)
הגיע יום המשפט, חב' דן שלחה למקום עו"ד שניסה לפתות אותי בפשרה: "קח 400 ש"ח ונגמור!" אמרתי לו: "הסכת ידידי, לא באתי לכאן בשביל הכסף, ומצידי אני מוכן הרגע לתת את הסכום שיפסוק לי השופט בתרומה ליד שרה או משו כזה. אני באתי לכאן בשם עשרות אלפי הנוסעים הקבועים בתחבורה הציבורית, קשי היום שסדר העדיפויות בדאגותיהם הרבות לא מאפשר להם אפילו להתלונן עליכם, והם סובלים יום יום מחדש. באתי במטרה לטרטר אתכם. אין פשרות חביבי, מנהל התפעול שלכם יגיע מת"א למשפט, גם אתה עולה כסף לחברה, ואם היו עוד 100 כמוני הייתם מתחילים להפנים שחובתכם לתת שירות!"
וכך הווה. עורך הדין בזבז שם שעתיים שלמות, מנהל התפעול הגיע ושרף שם שעה ומחצה.
כן, והשופט פסקה לי פיצויים ע"ס 500 ש"ח.
ולא, לא תרמתי אותם כלל. גם הזמן שלי שווה משהו.
השופטת פטרה אותם כי לא היה לך עדות? ברור, את התובעת, בלי עדות - למה שלא תפטור?נכתב ע"י naomi;318463:שאלתי בביה''ד של הרב וואזנר ונאמר לי שאם זה לתועלת הציבור וזו תלונה משמעותית מותר. אבל שכל אחד יברר את הענין הזה עם הרב שלו.
אגב עם דן גם היה לי סיפור ונציג אגד עצמו אמר לי שהם לא עומדים בלוחות הזמנים כמסוכם, אבל השופטת פטרה אותם כי לא היתה לי עדות. במקרה כזה עדיף להפנות את התלונה למשרד התחבורה שכאמור יש להם שיטות לברר את הנושא בצורה יותר יסודית ובלי עדויות (מסתפקים בעדות של המתלונן).
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים