- הוסף לסימניות
אני מחפשת מייקאפ נעים ועמיד לעור יבש.
יש המלצות?
יש המלצות?
גם אני אוהבת מאוד את קליניק. יש לי מייקאפ שלהם קליל מאוד וגם עם כיסוי לא רע (אני אישית לא מחפשת כיסוי כבד). משתמשת גם בעפרונות עיניים, מסקרה ושפתונים של קליניק ומרוצה מאוד. בניגוד לחברות אחרות, המוצרים שלהם לא יוצרים גירויים בעור, יובש וכו'.אני ממליצה באופן ברור, אחרי שניסיתי על עצמי כל מיני.....
את CLINIQUE.
מניסיון הוא המייק אפ שמשלב כיסוי מושלם + מראה טבעי לגמרי!!!
מראה והרגשה ממש קלילים (ביחס לאחרים, כי ברור שאין כמו בלי איפור בכלל...)
הכל מניסיון- ברמה שאומרים לי, מה את עם מייק אפ?
בעבר השתמשתי בסדרה של STAY MATTE
ועכשיו ב BEYOND PERFECTING
עוד משהו- יש בעיה שהצבעים שלהם הם על בסיס גווני ורוד, ומי שאוהבת על בסיס גווני צהוב קשה למצוא.
בסדרה השניה יש צבע 1 LINEN שהוא נראה לי צבע הכי טבעי, הוא נראה מדי בהיר, אבל על הפנים
ממש לא (אני בהירה אבל לא בהגזמה..) . כדאי לנסות.
מקווה שעזרתי....
אני מאוד בהירה והצבע הכי בהיר אצל אסתי לאודר מידי כהה.
ולכן אני לא יכולה להשתמש איתה.
יש למשהו פתרון, כי המרקם שלו כן טוב.
אני בהירה וזה יפה לי ,
הכי חשוב התאמה ,
לאסתי לאודר יש סדרה חדשה קלילה יותר ,
מוכרים אותה בקוסמטיקה הירושלמית ,
לי יש גוון פורצלן...-מומלץ בחום
לי יש גוון פורצלן...
מושלם!שמעתם אולי על המיקאפ (BB) של אנא לוטן?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים