דרוש מידע פאנית מומלצת לתיקונים

• הוסף לסימניות
רוצה לקבל מידע על פאניות מירושלים
שמקבלת פאות לא מהייצור שלה (מהוויגבוקס נגיד) לשדרוגים ושיפוצים
שייראו מעולה
תפירת סרט נגד החלקה, בייביהיר ואולי אפילו גזירה
במחירים שפויים שיישאר טעם טוב...
תודה!

• הוסף לסימניות
מירי פלדמן
פאנית מוכשרת מרמת שלמה שמקבלת תיקונים לפאות במחיר זול יותר משמעותית ממחירי השוק.
0527172601
בהצלחה !

• הוסף לסימניות
ממליצה גם על מירי
היא אלופה ועושה שירות מקצועי ממש.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
מלכי בלוי אאלופה
לא יודעת כמה היא בשירות אבל היא תותחית!
עשיתי אצלה פיאה הביבי איר שלה מטורף וגם בגזירה היא טוב-אני אישית גזרתי
לגבי סרט החלקה היום הפאניות לא ממליצות ליתפור יש את הסרט שכל החלק הקידמי שלו הוא עם ליס וזה משטיח ונוח מאוד והפיאה לא זזה-אפשר ליקנות את זה אצל הפאניות ב-40 שח או מאלי אקספר ב-10 שח
אחותי עשתה אצלה צבע בפיאה שלא קנתה שם ויצא מטורף
לגבי מחיר אין לי מושג

• הוסף לסימניות
אני חייבת פאנית לתיקון פאה באזור ביתר/ירושלים/בית שמש. מכירות?? מישהי טובההההה בלבד תודה

• הוסף לסימניות
ממליצה בחום על יעל כהן -ירושלים
שירות פצצה, מחיר הוגן, פאות כמו חדשות והכל עם עבודה מהירה ונדירה נדירה נדירה!!
עבודות יד יפיהפיות!! הכל מסודר עדין ויפה!
הולכת אליה פעם אחר פעם וכל פעם מרוצה יותר!!

יעל כהן- 0549939229

• הוסף לסימניות
כמה נסיון יש להם??
ממליצה בחום על יעל כהן -ירושלים
שירות פצצה, מחיר הוגן, פאות כמו חדשות והכל עם עבודה מהירה ונדירה נדירה נדירה!!
עבודות יד יפיהפיות!! הכל מסודר עדין ויפה!
הולכת אליה פעם אחר פעם וכל פעם מרוצה יותר!!

יעל כהן- 0549939229
ניסיון של המון שנים כמו שזכור לי.
עבדה אצלך הפאניות הכי טובות כמו בריינדי קמינר בירושלים ואז פתחה עצמאי.

• הוסף לסימניות
מחפשת משהי ששידרגה פאה אצל חיה שטיננברגר- החחליפה לטופ כשר וכדומה
רוצה לדעת איך היא ?
איך השירות שלה?
אני שוקלת לבוא מבני ברק ומאד חשוב לי לדעת אם שווה המאמץ.
תודה רבה

• הוסף לסימניות
מישהי יודעת על פאנית טובה בבני ברק שמוכרת פאות של מלכי בלוי? או שעדיף להגיע אליה לירושלים? והאם מישהי יודעת מה טווח המחירים שלה היום לפאה בערך באורך 19 ס"מ?

• הוסף לסימניות
מחפשת משהי ששידרגה פאה אצל חיה שטיננברגר- החחליפה לטופ כשר וכדומה
רוצה לדעת איך היא ?
איך השירות שלה?
אני שוקלת לבוא מבני ברק ומאד חשוב לי לדעת אם שווה המאמץ.
תודה רבה
השיער של חיה ממש טוב השירות שלה קצת פחות זמין.... אבל יש פאניות שעובדות אצלה ועושות את השידרוג אצלה בסלון ואם יש איזה בעיה אז השירות שלהן יותר זמין אם תרצי יותר פרטים שלי לי מייל באישי ואסביר לך אני פאנית ומכירה אותה ממש טוב.
המייל שלי D0548404466 שטרודל גימייל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה