את יודעת אם יש לאפריל דוגמיות של המייק אפ הזה?איב סאן לורן - בעברית
מותג צרפתי איכותי מאד.
בארץ אני קונה באפריל.
יש למייק אפ הזה גם מבחר גדול מאד של גוונים, כך שהסיכוי לצבע מתאים גבוה.
מעניין אותי, יש לך לינק למייקאפ הזה?MAC המייקאפ המינרלי כמו של דומניות מראה שזוף וקורן וקל
לא יודעת אם יש דוגמיות מסודרות,את יודעת אם יש לאפריל דוגמיות של המייק אפ הזה?
https://www.ladymakeup.com/shop/kryolan_dermacolor_camouflage_cream_art_75003_15_g.htmlממליצה על דרמה קולר
פצצה עמיד קצת יקר אבל בכמות יפה
מאיפה קונים?כתבת שאת מחפשת לא כבד ועמיד, נשמע לי שמה שאת מחפשת זה את:
Yves saint laurent
Yves Saint Laurent - Le Teint Touche Éclat
מניסיון איתו כמה חודשים, הוא בעל מרקם דקיק ממש, אבל נשאר ביופיו עד סוף היום!
יש לו יכולת כיסוי נהדרת, הוא נותן מראה אחיד ושומר על עור רך וקורן.
במהלך היום אני בכלל שוכחת שהתאפרתי היום במייק אפ (בגלל הקלילות שלו על העור), ואז כשאני עובדת ליד המראה אני מופתעת שאני נראית כל כך טוב...
(עבורי למשל אסתי לאודר - הדאבל וור - ממש ממש כבד ומסכתי. לא מתקרבת אליו בכלל.
וגם עלי הטיינט אידול של לנקום לא מחזיק מעבר לשלוש שעות גג)
קניתי באפריל.מאיפה קונים?
תודה רבה,טוב גם לפיגמנטציה?קניתי באפריל.
אני משתמשת רק עם של ד"ר קדיר - כבר הרבה שנים,
מרוצה מאד וממליצה.
לא יודעת לומר באופן ברור, אבל אצלי למשל לפעמים בצידי האף לכיוון הלחיים האזור מאדים, ובהנחת המייק אפ הזה מיד כל העור מקבל גוון אחיד.תודה רבה,טוב גם לפיגמנטציה?
לא יודעת לומר באופן ברור, אבל אצלי למשל לפעמים בצידי האף לכיוון הלחיים האזור מאדים, ובהנחת המייק אפ הזה מיד כל העור מקבל גוון אחיד.
נדמה לי שה even better של קליניק מתיימר להתאים לתופעת פיגמנטציה.
בכל אופן, לדעתי אין כמו להתנסות על העור הספציפי שלך ולראות איך, מכל הבחינות, המייק אפ עושה עבורו את העבודה.[/QUOTE
תודה רבה!!
היום קוראים אותו מייקארטאנג'י הוא גם מעולה...
יחסית זול, מראה קליל ויפה, עמיד מאד ויש לו צבעים יפים.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //