דרוש מידע מיישמת פריוריטי?

• הוסף לסימניות
מכירים את התוכנה פריוריטי?
מכירים את העובדה כמיישמת פריוריטי?
האם זו עבודה נצרכת בשוק?
האם שווה ללמוד??

• הוסף לסימניות
פריוריטי היא בעקרון תוכנה של הנהלת חשבונות.
יש לה הרבה פונקציונליות בניהול לקוחות, ספקים, רכש ומלאי ועוד.
היא לעניות דעתי תוכנה מאוד מתוחכמת רק שמי שמשתמש בה לא מכיר מספיק את כל הפונקציות המאוד שימושיות שלה.
אולי לכן צריך מיישמי פריוריטי?

• הוסף לסימניות
פריוריטי היא תוכנה לניהול עסק בתפוצה נרחבת ומתרחבת. יישום פריוריטי נדרש בעיקר לחברות שמתחילות לעבוד עם פריוריטי, או לחברות גדולות מאד שדורשות תחזוק שוטף. יישום מלא כולל בד"כ אפיון של העסק, התאמות של התוכנה לצרכים הספציפיים של העסק, הסבת הנתונים - אם היו - מתוכנה קודמת, ותמיכה למשתמשים החדשים בתוכנה.
לגבי המקצוע, הוא מתאים לבעלי יכולת לימוד עצמי, שנהנים להכיר תוכנות לעומק ולממש את הכלים המוצעים בהן. לגבי תעסוקה, זהו מקצוע ספציפי ו"נישתי", וכן בזמן האחרון נפתחו מס' קורסים של יישום. אין מעסיקים רבים בתחום, אולי יש יותר אפשרויות בתור עצמאי. יתכן וכדאי ללמוד במקביל למקצוע נוסף.

• הוסף לסימניות
מכירים את התוכנה פריוריטי?
מכירים את העובדה כמיישמת פריוריטי?
האם זו עבודה נצרכת בשוק?
האם שווה ללמוד??

היי
למקצוע מיישמת פריוריטי יש ביקוש גדול בחברות מהמגזר הכללי המוכרות ומטמיעות פריוריטי בארגונים
העבודה היא בחברות וארגונים הקונים את התוכנה ולכן זה עבודה שכירה אבל בכמה ארגונים במקביל
חוץ מזה אפשרי כעצמאית לארגונים חרדיים המחפשים. מדובר בנישה בהייטק שהשכר גבוה מאוד ועדיין יש ביקוש , לא כמו תכנות..
ומיועד לאו דווקא לעוסקות בכספים. מדובר במערכת erp ו crm. - ניהול מערכות מידע
אבל מה שכן לא כל אחד מתאים לזה, צריך לזה כישורים חזקים לאפיון עסקים גדולים וכו' וכן הכרות טובה עם עולם העסקים
לא מתאים לבחורת סמינר שמחפשת מקצוע

בהצלחה

• הוסף לסימניות
היי
למקצוע מיישמת פריוריטי יש ביקוש גדול בחברות מהמגזר הכללי המוכרות ומטמיעות פריוריטי בארגונים
העבודה היא בחברות וארגונים הקונים את התוכנה ולכן זה עבודה שכירה אבל בכמה ארגונים במקביל
חוץ מזה אפשרי כעצמאית לארגונים חרדיים המחפשים. מדובר בנישה בהייטק שהשכר גבוה מאוד ועדיין יש ביקוש , לא כמו תכנות..
ומיועד לאו דווקא לעוסקות בכספים. מדובר במערכת erp ו crm. - ניהול מערכות מידע
אבל מה שכן לא כל אחד מתאים לזה, צריך לזה כישורים חזקים לאפיון עסקים גדולים וכו' וכן הכרות טובה עם עולם העסקים
לא מתאים לבחורת סמינר שמחפשת מקצוע

בהצלחה
היי, אשמח להתייעץ איתך בנוגע לזה, תוכלי לשלוח לי מייל ל- nechami.priority שטרודל גיימיל
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
גם אני מיישמת ומטמיעה בתוכנת פריוריטי,
nechami.priority שטרודל גיימיל

• הוסף לסימניות
הי
אשמח
אני מנהלת פרויקטים בתוכנת פריוריטי.
תשלחי מייל ל<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> ואתן לך מידע על המקצוע.
אם תוכלי לעזור לי היכן לחפש בזה עבודה אני מגיע מעולם הפיננסי אני כרגע בקורס יישום פריורטי לקראת סיום הקורס
תודה

• הוסף לסימניות
שימו לב למהפיכת הai בעולם
לפי הערכות מומחים המצוע הראשון שיזנח זה הנה''ח, הייתי חושבת פעמיים אם ללמוד את התחום או נגזרותיו

• הוסף לסימניות
מתענינת מאוד בתחום היישום
איפה אפשר ללמוד ? לא מוצאת שום מקום חרדי
מה עם השמה? העבודה עם צוות מעורב?
האם דורש ניידות כי צריך לבוא הרבה לחברות שונות או לא
אשמח מאוד לכל מידע בענין

• הוסף לסימניות
אשמח ג"כ להצעות עבודה בתחום היישום
בירושלים
או מהבית (בעדיפות)
למתחילה ללא ניסיון ביישום, אך עם נסיון עשיר בניהול חשבונות, משכורות ועוד..בחברות גדולות ועמותות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה