מיכאל דב! הנה זה...

• הוסף לסימניות
למרות שלא היה היום יום סוער (...) יצאתי שוב לצילום חוץ וצילמתי על wb ידני, איך זה עכשיו?
ובאמת תודה על כל ההדרכה.

קבצים מצורפים

• 4545.jpg
    3.4 MB · צפיות: 10
  • ושוב בגינה (1).jpg
    1.9 MB · צפיות: 12
  • ושוב בגינה (17).jpg
    1.7 MB · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
אהבתי את התאורה בתמונה השניה

• הוסף לסימניות
גמני ;)

• הוסף לסימניות
מה היתה מטרת הצילום בWB ידני?

האם היתה בעיה בתמונות הקודמות של WB?
במידה ולא- אז למה ידני?
במידה וכן- זה עזר?

• הוסף לסימניות
באשכול הקודם שפתחתי אמר לי מיכאל דב שיש בעיה בwb ונתן לי משימה, לכוון את הwb באופן ידני, ניסיתי, ורציתי שיראה את התוצאות.
בכל מקרה לזה קוראים לדחוף ת'אף:D

• הוסף לסימניות
מישהו יודע איפה מיכאל דב?
אני מחכה ממנו לתגובה...;)

• הוסף לסימניות
כנראה הוא מחכה שתנסי עוד...

אח"כ הוא יענה לך על הכל ביחד:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושיה;921964:
באשכול הקודם שפתחתי אמר לי מיכאל דב שיש בעיה בwb ונתן לי משימה, לכוון את הwb באופן ידני, ניסיתי, ורציתי שיראה את התוצאות.

טוב- הייתי באמצע להגיב לך בשרשור של הסטודיו.

אשתדל יותר לא לדחוף את האף לשרשורים שלך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושיה;921964:

שושיה, אני מנסה להיות מאד עדינה אבל חייבת לומר לך שהתגובות שלך לא עושות חשק לעזור לך.
רצו לעזור לך ואת אומרת לא לדחוף את האף??? אז תשלחי למיכאל דב את התמונה במייל כך אף אחד לא ידחוף בטעות את אפו לתמונות שלא נועדו לעיניו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לשם שינוי;922649:
שושיה, אני מנסה להיות מאד עדינה אבל חייבת לומר לך שהתגובות שלך לא עושות חשק לעזור לך.
רצו לעזור לך ואת אומרת לא לדחוף את האף??? אז תשלחי למיכאל דב את התמונה במייל כך אף אחד לא ידחוף בטעות את אפו לתמונות שלא נועדו לעיניו.

+1

• הוסף לסימניות
הלו, קיבלת רשות לדחוף את האף? :eek:

:)

• הוסף לסימניות

+2

• הוסף לסימניות
הו, זה בסדר, היא הבינה. בטוח.

• הוסף לסימניות
אני כולי התנצלות, לא התכוונתי להעליב אפ'חד פשוט לא ראיתי לנכון (מפאת מחסור בזמן...) להתחיל את הסיפור מתחילה. מפני שבאשכול הקודם כבר הכל היה פרוש וסתם חבל היה לי להתחיל את הסיפור מתחילה.בכל מקרה לא ראיתי שהתגובות שלי כ"כ קשות כל פעם, אני משתדלת תמיד להודות ולצלצל לכל אלו שעוזרים לי (ויש כאלו המון כמו אחינועם ודוד דנברג שהמטרה שלהם היתה לעזור באמת) ולא כמו שפתחתי אתמול אשכול חדש על פשלה שקרתה לי בסטודיו ומישהו ציין שהפשלה קרתה בגלל wb לא נכון, בזמן שהמצלמה היתה על wb במצב אוטומט... לא שאני חושבת שהוא חיפש מה לכתוב לי אבל בזמן שהבעיה הייתה בתאורה (ציינתי את זה) אז מה פתאום להגיע למקומות שאני כבר (לפחות מנסה) להצליח להשתפר בהם???
אבל חבר'ה בואו נהיה עניניים ומעשיים אני כותבת ורוצה לדעת מהפן המקצועי בלבד!!!
אז שוב, תודה לכולם על הרצון ועל העזרה.

• הוסף לסימניות
א. הרבה בריאות לכולם...:D:D
ב. שני התמונות האחרונות טובות הרבה יותר מכל הסט הקודם שהעלית. הWB בו נכון . הצבעים חמים ומחמיאים. את לא מרגישה את זה???

ג. המטרה בצילום ידני הוא לדעת מה האפשרויות החבויות ( הגלויות) במצלמה. תצלמי עד שתגיעי לגוון שאת אוהבת. תחושי את הצילום. תשלטי במצלמה אל תתני לה לשלוט בך. האוטומט ( למי שלא ממש ממש מומחה. וגם לא תמיד ) שולט בך!!

ד. תמשיכי עוד לצלם ידני זה ממש יעזור לך!!

מיכאל דב

• הוסף לסימניות
הו, ברוך מחיה המתים...:D
התמונה הראשונה באמת לא יצאה טוב כי לא הצלחתי למדוד את האור בגלל השמש שסנוורה אבל הבאים יצאו מוצלחים...
תודה על כל הליווי!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה