- הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושיה;921964:באשכול הקודם שפתחתי אמר לי מיכאל דב שיש בעיה בwb ונתן לי משימה, לכוון את הwb באופן ידני, ניסיתי, ורציתי שיראה את התוצאות.
בכל מקרה לזה קוראים לדחוף ת'אף![]()
נכתב ע"י שושיה;921964:באשכול הקודם שפתחתי אמר לי מיכאל דב שיש בעיה בwb ונתן לי משימה, לכוון את הwb באופן ידני, ניסיתי, ורציתי שיראה את התוצאות.
בכל מקרה לזה קוראים לדחוף ת'אף![]()
נכתב ע"י לשם שינוי;922649:שושיה, אני מנסה להיות מאד עדינה אבל חייבת לומר לך שהתגובות שלך לא עושות חשק לעזור לך.
רצו לעזור לך ואת אומרת לא לדחוף את האף??? אז תשלחי למיכאל דב את התמונה במייל כך אף אחד לא ידחוף בטעות את אפו לתמונות שלא נועדו לעיניו.
הלו, קיבלת רשות לדחוף את האף?נכתב ע"י לשם שינוי;922649:שושיה, אני מנסה להיות מאד עדינה אבל חייבת לומר לך שהתגובות שלך לא עושות חשק לעזור לך.
רצו לעזור לך ואת אומרת לא לדחוף את האף??? אז תשלחי למיכאל דב את התמונה במייל כך אף אחד לא ידחוף בטעות את אפו לתמונות שלא נועדו לעיניו.
נכתב ע"י לשם שינוי;922649:שושיה, אני מנסה להיות מאד עדינה אבל חייבת לומר לך שהתגובות שלך לא עושות חשק לעזור לך.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים