מורת נהיגה מיכל חזן או בר יצחקי - מורות נהיגה - המלצות או דיס

• הוסף לסימניות
מחפשת מידע, המלצות או דיס על מיכל חזן (אשתו של איציק חזן) או בר יצחקי (אבי יצחקי), מורות נהיגה באזור מודיעין.
אודה לכל מידע שיוכל לקדם אותי!
אפשרי כאן או באישי.

• הוסף לסימניות
תודה, אבל אני מחפשת אוטומט

• הוסף לסימניות
המורה שלי ניהלה בי"ס לנהיגה אז בטח יש לה מורות לאוטומט, לוידעת כמה המידע יהיה אמין... את יכולה לנסות
חנה 052-8646164

• הוסף לסימניות
האם יש עוד מישו שיש לו משו לחדש.
יעזור לי מאוד!

• הוסף לסימניות
סורי על ההקפצה...
למישהי יש המלצות על מורה בשם ליאורה ממודיעין? או כל מורה אחרת שמלמדת אוטומט בשעות הערב?

• הוסף לסימניות
מחפשת גם מורה טובה במודיעין,
יש עוד אינפורמציה?

• הוסף לסימניות
אני ממש נהנית מאסתי בר און
שמעתי המון המלצות לפני שבחרתי בה
יקרה יותר מאחרות, אבל לדעתי שווה את הכסף

• הוסף לסימניות
מישהיא מכירה עוד מורות טובות במודיעין שמלמדות על אוטומט בשעות ערב?
אשמח מאד להמלצות

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
האם יש עוד מישו שיש לו משו לחדש.
יעזור לי מאוד!

אני רואה שעשית בירור מעמיק לגבי מורת נהיגה במודיעין
תוכלי לשתף אותי בניסיון שלך?
חשוב לי שתהיה סבלנית ונחמדה... (קשה לי ללמוד תחת 'לחץ וצעקות')
ובעיקר- גמישות בשעות ותקתוק, למנוע סחבת מיותרת!

תודה!!

• הוסף לסימניות
למדתי אצל מיכל.
סבלנית, נחמדה, לא צועקת, לא מורחת, לא יקרה מדי.
אני ממליצה.
היא כן בשיטה של לנהוג פרפקט לפני שניגשים לטסט, אבל אם תתעקשי שאת רוצה אפילו שאת לא נוהגת חלק-חלק יש סיכוי...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה