מיכל פתל - למישהי יש ניסיון איתה?

• הוסף לסימניות
זה עובד?
יש לי מוטובציה לרזות אבל אני מיואשת ולכן אני סקפטית...
שמעתי על כמה נשים שזה עבד להם השאלה עד כמה אחוזי ההצלחה שלה...

• הוסף לסימניות
אין למיכל איזה נוסחת פלא או תרופת קסמים. זה הנחיה של מה לאכול, כמה ואיך. יש לך קווים מנחים לאורך היום שאת יודעת מה מותר לך לאכול ומה אסור.
אבל בשורה התחתונה העבודה היא שלך, ככל שתקפידי ותצמדי להוראות תצליחי יותר, וככל שתחפפי אז פחות.
ההנחיה והדרך אם נצמדים אליה יורדים בלי ספק, כמו בכל דיאטה שאוכלים מסודר, הפסקות בין הארוחות, אין כמעט מתוקים ושאר נשנושים. אם את מקפידה על זה, אבל ברצינות,לכך אין סיבה לא לרדת.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
ה יותר סגנון של הרצאות או קבוצת תמיכה שכל אחת מדברת?

• הוסף לסימניות
אני עשיתי אותה
מאוד הצלחתי
לא הסתובבתי רעבה וגיוון מלא בארוחות
זו דיאטה בריאה זה פשוט שמירה על קלוריות לפי אבות המזון של פחמימות חלבונים פירות ושומנים
וכמובן יורדים לפי כמה שמקפידים
הצלחות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י DigiTali;1735240:
ה יותר סגנון של הרצאות או קבוצת תמיכה שכל אחת מדברת?

הרצאות.
כל שבוע מתמקדמת בנושא אחר ומחלקת עליו דף שהכל מפורט בו. כולל מתכונים לעיתים
זה בד"כ נראה לי קבוצות גדולות, ככה שלא ניתן שכ"א תדבר.
רק קחי בחשבון שיש קבוצות שלה שלא היא מנחה אלא שולחת מדריכה מטעמה.

• הוסף לסימניות
ממליצה בחום :)
זה שקילה + הרצאה

• הוסף לסימניות
אני הצלחתי איתה מאד. ב"ה.
הבנתי שעם התלמידות שלה זה פחות מוצלח, צריך אותה בעצמה...

• הוסף לסימניות
והשאלה גם אם את אוהבת "אירועים המוניים" כי במודיעין עילית למשל יש קבוצה של כ-100 נשים.... לאלכל אחת זה מתאים השוק הססגוני הזה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Mix;1735309:
הבנתי שעם התלמידות שלה זה פחות מוצלח, צריך אותה בעצמה...
אני דווקא הצלחתי מאד עם אורלי, המדריכה בקבוצות בבני ברק.

• הוסף לסימניות
גם אני ממליצה מאוד על מיכל פתל (המדריכה מטעמה הייתה אורלי לנדא)

• הוסף לסימניות
מי שנצמדת להוראות-יורדת
אבל ברגע שהפסקת (והפסקתי)-אכלת אותה!

• הוסף לסימניות
אכלת אותה תרתי משמע....:p:p:p

• הוסף לסימניות
באותו עניין-מדרזים

משהי השתמשה במדרזים?
(יש על זה הרבה פרסומות בעיתונות)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גודיתי;1735959:
מי שנצמדת להוראות-יורדת
אבל ברגע שהפסקת (והפסקתי)-אכלת אותה!

דווקא אני כשהפסקתי נשארתי במקל מצוין ול א עליתי
הגוף שלי התרגל לצרוך פחות אוכל וזאת היתה הדיאטה הראשונה שלא עליתי הכל חזרה כשסיימתי לשמור בדביקות (כמובן שלא חזרתי להתפרע אבל גם לא הרגשתי צורך)

• הוסף לסימניות
אמא שלי הורידה אצלה 30 ק"ג ונשארה רזה!!!! מומלץ בחום, אבל צריכים להיות עיקביים מאד!!

• הוסף לסימניות
את האמת, שמרתי חודשיים
הלך לי חבל"ז
ירדתי, כל שבוע יותר מקילו כמעט שניים.
באיזה שהוא שלב, כלומר באותו השלב שנגמרו לי העשרה מפגשים שלה=
פשוט לאט לאט זנחתי את כל הדבורים היפים על הדיאטה וחזרתי לאכול.
לאחר חודש שעדיין לא עליתי את הכל תפסתי את עצמי
וחזרתי לשיטה של פטל ללא המפגשים, והתוצאות טובות ב"ה.
ממליצה בחום.
תכלס, בכל הדיאטות חוץ מכל מיני מדבקות שאת מדביקה על עצמך, צריך לסתום את הפה.
הרעיון הוא לא לאכול ואצל כל דיאטנית זו שיטה קצת שונה.
צריך כח רצון!!!!!!! ומשמעת עצמית!!!!!!!!!
לא משנה לאן את הולכת.
גם אם תלכי למיכל פטל כל יום זה לא יעזור לך אם אין לך משמעת עצמית ורצון עז, אבל עז!, לשנות את אורח החיים שלך.
בהצלחה.
זה שווה!

• הוסף לסימניות
אחותי הלכה עם חבירה
ממש נהנתה
חברה שלה ירדה המוןןןןןןןןןןן
אחותי פחות-כי לא ממש היתה צריכה דיאטה עניין של כמה קילו מיותרים ולא השמנה רצינית נמשכה עם חברה שלה שסבלה מעודף שומן...
בקיצור היו מרוצות

• הוסף לסימניות
אני הולכת אליה, רזיתי יפה.
מבחינת אוכל, את מסודרת, מאד בקלות יודעת מה לאכול ושבעה. הבעיה זה הנשנושים והעוגות.. מאד קשה להגמל מהם.
אני רואה בסה"כ שכמעט כולן מרזות יפה מדי שבוע, הקושי זה לשמור.
מבחינתה אחרי שמגיעים למשקל היעד צריך להמשיך לבא במשך תקופה ארוכה עד שמבססים את ההרגלים ומתרגלים לשמור על המשקל (כמובן זה ללא תשלום לאחר ההגעה ליעד)
ואגב לגבי המדריכות שלה אני מכירה נשים שאוהבות רק את המדריכה שלה ופחות אותה. אני באופן אישי מאד נהנית לשמוע אותה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת