שואל ומשיב
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
הבה ונתחיל. עד שימחקו את האשכול.כמניין הדוגמאות שתביא לי על מה שהם כן עשו, אביא לך כפליים על מה שלא עשו, ועוד מקרים רבים בהם פעלו ולא נכונה.
הרשה לי לרענן את זכרונך.למה תמיד שמדברים על שליחותם של החכ"ים עולים הכספים על השולחן כהוכחה להצלחתם, האם רק בזאת יבחנו?
אנחנו חיים בגלות, במדינה חילונית שרוב רובם של תושביה לא מבינים מדוע אנחנו לא הולכים לצבא, לא מבינים למה הם אמורים לממן מערכת חינוך שמחנכת לבערות ללא נתינת כלים בסיסיים לתלמידיה כדי להשתלב בשוק העבודה, לפחות 50% מהם מצדדים בתחבורה ציבורית ופתיחת עסקים בשבת, ניזונים מתקשורת עויינת ומסיתה השכם והערב.
זר שיגיע לכאן וישאל מה הסיכוי שנצליח לשמר איכשהו מצב שבו נוכל לחיות בארץ הזו, והוא יגיד אפס.
תקשורת עוינת
מערכת משפט עוינת
רוב גדול בעם שעוין את העמדות שלנו
שלטון פקידים בורים ועמי הארצות בכל מה שקשור לדת (ואלו שאינם בורים כמו הד"לים יותר גרועים).
ובכל זאת אנחנו חיים כאן, לא מגייסים אותנו, פלוס מינוס נושא השבת לא מידרדר בקצב שבו החילונים היו רוצים, אין כאן נישואים אזרחיים או הכרה בדברים דומים ואכמ"ל, וגם בנושאים בעייתיים פנים חרדיים, כמו הכרה בלימודי אקדמיה שזה חבל דק מאוד מאוד מאוד שכל סטיה יכולה להביא נזקים הם מתנהלים לפי הנחיות והוראות גדולי ישראל.
ובקשר לאותם נושאים שיתד לא כותב עליהם, אין צו איסור פרסום אבל יש התרחק מן הכיעור וכו'. דוגמית קטנה ולא מייצגת ניתן לראות בהצעת חוק שאך אתמול עלתה להצבעה.
גדולי ישראל אולי?רק תזכיר לי מי כינס אותם אל תוך קואליציה כזו???
המציאות הבלתי אפשרית של 3 מערכות בחירות ששיתקו את המדינה אולי?
ומה אתה היית עושה במקומם?
מה נקרא איתרוג? לא לתקוף אותו כמו מטורפים כשאתה יודע שאין תחליף? לבקש ממנו להגיד קדוש קדוש על כל הוראה של גדולי ישראל כשכל העם עומד בעיניים פעורות ולא מבין את ההשלמה שלו עם צעדי החרדים?ממש לא, ומי מאתרג אותו לכל אורך הדרך במקום להעניש אותו פעם אחר פעם על התנהגויותיו ובגידותיו?
למה לא לענות? אתה רוצה להציע שמות?ואל תענה לי שאין מחליפים ראויים!
פטרונות זה לשבת בבית כשאין לך שמץ של מושג על העבודה הסיזיפית שהאנשים האלו עושים כל היום בכנסת ולהגיד כה למת. זו פטרונות.תודה על הפטרונות, באמת קשה להבין את המציאות כשרק נחתתי מהמאדים.
הנושאים החמים