כללי מילה יתומה באינדיזיין - כיצד מבטלים?

• הוסף לסימניות
סליחה על הנושא הנדוש. אולי היה פה בעבר, אבל אני לא מוצאת.
כיצד מבטלים מילה יתומה?
תודה רבה

• הוסף לסימניות
בין 2 המילים האחרונות לבטל את הרווח ולהקיש ctrt+alt+X
יש סקריפט שפרסמו כאן פעם שמבטל מכל המסמך מילים יתומות, אני לא מצליחה למצוא אותו...

• הוסף לסימניות
אם הבעייה שלך רק בפסקה הזאת פשוט תשים את הסמן לפני המילה האחרונה שבשורה הקודמת ותלחץ שיפט + אינטר (אילוץ סוף שורה)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י וורובל;n4883371:
בין 2 המילים האחרונות לבטל את הרווח ולהקיש ctrt+alt+X
יש סקריפט שפרסמו כאן פעם שמבטל מכל המסמך מילים יתומות, אני לא מצליחה למצוא אותו...

תודה לכן, זה עבד מצוין. - 2 השיטות.
אבל אני רוצה לבטל את כל המילים היתומות, לא אחת-אחת
יש דרך?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חנה א;n4883504:
תודה לכן, זה עבד מצוין. - 2 השיטות.
אבל אני רוצה לבטל את כל המילים היתומות, לא אחת-אחת
יש דרך?

לבטל באופן גורף יש סקריפט של אליעזר אביחיל שעושה את זה אפשר גם בחיפוש גראפ אבל אני לא זוכר את הנוסחא

• הוסף לסימניות
על ידי גרפ, להחליף את הרווח שלפני המילה האחרונה ברווח קשיח

• הוסף לסימניות
תודה רבה
מהו הגרפ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה