כללי מילוי טקסט בעלון חודשי

• הוסף לסימניות
מה המחיר המקובל למילוי טקסט בעלון חודשי a3 ?
הטקסט מגיע מוקלד ואני רק צריכה למקם כל פעם. בסיס העלון מוכן ג"כ.

תודה רבה לעונים!

• הוסף לסימניות
לא נעים לי להקפיץ... בקושי עברו שעתיים...
אבל לא נעים לי יותר לא להחזיר תשובה בכמה דקות הקרובות...
האם 100 ש"ח לפעם זה משכורת עוני/היסחפות?
(קחו בחשבון שזה רק להשים טקסט באינדיזיין, אפעם לא ניסיתי אבל זה לא נראה לי מסובך...)

• הוסף לסימניות
100 ש"ח לפעם זה ממש לא היסחפות אלא יותר משכורת עוני...

אם בשבוע אחד פתאום יהיה למדור X הרבה טקסט ובמדור Y מעט טקסט - מה תעשי???
דבר הלקוח יהיה בדר"כ "רק תשני את הגודל של המלבנים של המדורים - מה הסיפור...".

אחרי שבועיים פתאום ירצו להכניס פרסומת כדי לכסות את עלות העלון ותצטרכי לסדר לזה מקום ואולי גם לעצב את הפרסומת שזה "רק לכתוב את שם העסק והטלפון" וכן על זה הדרך...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eden7115;672710:
100 ש"ח לפעם זה ממש לא היסחפות אלא יותר משכורת עוני...

אם בשבוע אחד פתאום יהיה למדור X הרבה טקסט ובמדור Y מעט טקסט - מה תעשי???
דבר הלקוח יהיה בדר"כ "רק תשני את הגודל של המלבנים של המדורים - מה הסיפור...".

אחרי שבועיים פתאום ירצו להכניס פרסומת כדי לכסות את עלות העלון ותצטרכי לסדר לזה מקום ואולי גם לעצב את הפרסומת שזה "רק לכתוב את שם העסק והטלפון" וכן על זה הדרך...
תודה רבה רבה!
לכן חשוב לשאול עצה מהמנוסים...
חשבתי שזה קלי קלות.
תודה!!!

• הוסף לסימניות
אני עובד עם כמה עלונים - מינימום 40 ש"ח לכל עמוד,
כמובן באם יש שינויים משמעותיים, המחיר עולה בהתאם
וכדאי להתנות את זה עם הלקוח לפני תחילת העבודה.

אני עד היום סובל מאחד הלקוחות שלי שסיכמתי איתו על מחיר קבוע של 300 ש"ח לעלון שבועי של 12 עמודים ועד היום אני אוכל את זה...

• הוסף לסימניות
זה המחיר בדר"כ.
ומתתיהו, אם לא נוח לך תגיד ללקוח שלא משתלם לך ותבקש תוספת.
גם אני "נכבלתי" פעם ככה ללקוח "צמוד" אבל חאלאס יש גבול כשהתחילו הבקשות לעיצובי פרסומות
על הדרך והמפרסם רוצה הגהה ועוד אחת (כולה שילם 50 ש"ח למו"ל הלחוץ...) וזה חרג לגמרי
מגבולות "רק תקליד ותעמד" - פרשתי בכבוד וברחתי מהכבוד ("אתה יכול להגדיל את השם שלך בקרדיט").

• הוסף לסימניות
תודה לכם!
עזרתם לי מאוד!
נראה לי שזה בין האשכולות הבודדים שענו כאן מחיר ברור על שאלה של תמחור...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה