קינוחים מילוי לטארטים

• הוסף לסימניות
פעם ראשונה שאני מכינה בר מתוקים לבר-מצוה בעז"ה. ;)

קניתי טארטים מוכנים ואני רוצה למלא אותם במילויים שונים. האם הממרחים שמוכרים ב"יש" כמו "נוטלה" טובים למילוי? או שחייבים לקנות מה שמוכרים בחנות למוצרי אפיה? או שאפשר להכין לבד?
אני אשמח לכל הכוונה. תודה מראש!!

• הוסף לסימניות
מבחינת מראה את יכולה להשתמש גם בנוטלה וכו'
אם את רוצה שיהיה טעים את צריכה שהמילויים יהיו טעימים
אפשר להכין גנאש שוקולד ולשלב עם טעמים
לדוג' שוקולד מריר עם חמאת בוטנים
או שוקולד לבן עם פיסטוק/ לוטוס ועוד
גנאש יותר טעים ויותר יציב מסתם ממרחים
אפשר לקשט עם פנינים אכילות/ קרוקנט/סלסול שוקולד/זילוף קצפת וכו'
יש בנוסף הרבה מתכונים מעניינים ברשת וגם פה בפרוג
שווה לחפש

• הוסף לסימניות
מבחינת מראה את יכולה להשתמש גם בנוטלה וכו'
אם את רוצה שיהיה טעים את צריכה שהמילויים יהיו טעימים
אפשר להכין גנאש שוקולד ולשלב עם טעמים
לדוג' שוקולד מריר עם חמאת בוטנים
או שוקולד לבן עם פיסטוק/ לוטוס ועוד
גנאש יותר טעים ויותר יציב מסתם ממרחים
אפשר לקשט עם פנינים אכילות/ קרוקנט/סלסול שוקולד/זילוף קצפת וכו'
יש בנוסף הרבה מתכונים מעניינים ברשת וגם פה בפרוג
שווה לחפש.
תודה רבה. נוטלה לא יהיה טעים?
יש לך קישור לשרשור בפרוג עם הוראות מדוייקות? כרגע מה שמצאתי היה רעיונות כמו שכתבת. אני לא יודעת להכין גנאש שוקולד ובטח לא לשלב טעמים:rolleyes:

ממש תודה!!

• הוסף לסימניות
ממרח נוטלה יהיה מצוין
יש מלא קישוטים בחנויות למוצרי אפיה שישדרגו לך את הטארטים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה