כללי מילוי מחסניות דיו למדפסת

• הוסף לסימניות
יש לי מדפסת hp6500a אמנם מצוינת אך זוללת דיו בטרוף
הציעו לי באחת החנויות למלא דיו במחסנית המקורית
יש למישהו נסיון עם זה? האם זה סיכון למדפסת?
תודה!

• הוסף לסימניות
אל תסכימי. זה ממש גרוע.
או שתשתמשי בדיו מקורי או תואם אבל לא ממולא ולא ממוחזר בשום פנים ואופן

• הוסף לסימניות
תואם זה כן טוב?
כי בחנות אמרו לי שהמילוי יותר טוב מהתואם??

• הוסף לסימניות
ברור שהם יגידו לך כך, אבל מנסיון אני עשיתי כך כמה פעמים, מילאתי בישנים ולא קרה כלום למדפסת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mutagim;735265:
ברור שהם יגידו לך כך, אבל מנסיון אני עשיתי כך כמה פעמים, מילאתי בישנים ולא קרה כלום למדפסת.

וההדפסה באותה איכות?

• הוסף לסימניות
התואם או זהה למקורי או כמעט זהה אבל המילוי יכול לגרום לצרות צרורות

• הוסף לסימניות
תודה רבה! מאמר מענין מאד, לא ידעתי שהמדפסת שלי כל כך רגישה. מה שכן, היות שבאתר הזה מוכרים דיו, אני לא יודעת כמה אפשר לסמוך על מה שהם כותבים...

• הוסף לסימניות
סליחה שאני מקפיצה, אך שוב אני זקוקה לעצתכם
החלטתי לקנות דיו תואם, אני רואה שבכל אתר מוכרים סוג אחר. האם זה משנה? יש למשהו נסיון אצל מי כדאי לקנות, או שכולם באותה איכות?
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
יש אתר בשם "אי ניד דיו"
שימו לב שיש הפרשי מחירים בין האתר שדרך זאפ (12ש"ח) לבין האתר הרגיל של החנות (19 ש"ח)

• הוסף לסימניות
תגיד ליהודי הזה שהפנה אותך אליו מישהו שאמר

שאפשר לסמוך עליו.
הוא בעל מפעל למילוי מחסניות דיו למדפסות לייזר ובקי מאין כמותו.
יש מקום לסמוך בעיניים עצומות על המילה שלו.
חילוני אמנם, אבל נוסע לרבי נחמן מחרתיים אז מהר:
שמואל - 054-4498634

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה