כללי מילוי צורה באילוסטרטור

• הוסף לסימניות
שלום וברכה!
בניתי צורה באילוסטרטור, וכעת אני רוצה למלאות אותה במילוי לבן עם צל פנימי, ואני לא מצליח.
ניסיתי לעשות לצורה גרופ, ניסיתי אקספנד, ניסיתי פטפיינדר, ועוד ועוד, הרבה זמן לא עשיתי וכנראה שכחתי איזה כלי מסויים, אשמח לפתרון.
מעלה את הקובץ לבדיקה.

קבצים מצורפים

• עיטור.ai
    1.4 MB · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
מה התכוונת צל פנימי?
אפשר משהו כזה
לא בעיה ....
עשיתי ע"י מעבר

קבצים מצורפים

• עיטור2.ai
    1 MB · צפיות: 14
  • עטורררר.JPG
    KB 12.6 · צפיות: 8
  • הוסף לסימניות
..

• הוסף לסימניות
אני צריך שהמילוי יהיה בחלל של הצורה ולא בקו מתאר
מצורף דוגמא של התוצאה שאני רוצה שתהיה
אני עברתי עם פנטול סביב הקו מתאר ואז עשיתי דרופ שאדו (צל פנימי) לצורה - השאלה עם אפשר לעשות זאת בצורה עצמה בלי לעשות צורה על צורה?

קבצים מצורפים

• ללא שם.png
    KB 9.3 · צפיות: 7
  • הוסף לסימניות
קח את הכלי הזה צפה בקובץ המצורף 304005 אחרי שאתה בוחר את כל האובייקט (אם הוא מרובה אלמנטים), ואז תלחץ על האיסור הפנימי והכל יבוא על מקומו בשלום בעז"ה.

כמובן שגם בפאטפיינדר יש פתרון, צריך רק לדעת באיזו אופציה להשתמש, אפשר להתנסות...

קבצים מצורפים

• לכידה.JPG
    KB 7.9 · צפיות: 9

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה