מילים לשיר אשרנו של אברהם פריד

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
אני צריכה תמלול של השיר אשרינו מדיסק מעגל השנה של אברהם פריד
הבעיה שחלק מהמילים באידיש ואני לא יודעת איך כותבים אותן
יש למישהו רעיון מה לעשות
אוכל להעלות את השיר לפה אם זה יועיל

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מירי;1101023:
אני צריכה תמלול של השיר אשרינו מדיסק מעגל השנה של אברהם פריד
הבעיה שחלק מהמילים באידיש ואני לא יודעת איך כותבים אותן
יש למישהו רעיון מה לעשות
אוכל להעלות את השיר לפה אם זה יועיל

תעלי את השיר

• הוסף לסימניות
אשרינו מה טוב חלקינו ומה נעים גורלינו
ומה יפה ירושתינו
טאטע איך דאנק דיר טאטע איך לויב דיר
טאטע איך האב דיר ליב
טאטע איך דאנק דיר טאטע איך לויב דיר
וואס איך בין א איד
אשרינו מה טוב חלקינו ומה נעים גורלינו
ומה יפה ירושתינו
כי מעולם קיוינו לך

רוצה תרגום?או שזה מספיק?

• הוסף לסימניות
טאטע איך דאנק דיר
טאטע איך לויב דיר
טאטע איך האב דיר ליב

טאטע איך דאנק דיר
טאטע איך לויב דיר
וואס איך בין א יוד

אבא אני מודה לך
משבח לך
אני אוהב אותך / ע"ז שאני יהודי

• הוסף לסימניות
תודה רבה מאד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה