התייעצות מילכי רוטנר איפור כלות באלעד

• הוסף לסימניות
היי,
אני כלה וקיבלתי ים המלצות ותמונות מאיפור שמילכי איפרה, יצא לי לאחרןנה לשמוע מהמון חברות את השם והבנתי היא ממש טובה,

יש כאן מישהי שיכולה לתת לי אינפורמציה והתרשמות אישית,
אני כבר בדרך לסגור ורוצה עוד תגובות והמלצות
תודה

• הוסף לסימניות
היי
את יכולה להיות רגועה!!
היא מאפרת מטורףף !!!!
איפרה אותי לחתונה שלי ויצא ב"ה מושלם !!
כל חתונה או שמחה אני קובעת איתה
יש לה קו מאד נקי וטבעי
אני יכולה לשלוח לך תמונות באישי בכיף
אבל הכי חשוב שאת באה למאפרת תלכי בלב רגוע.

• הוסף לסימניות
היי,
אני כלה וקיבלתי ים המלצות ותמונות מאיפור שמילכי איפרה, יצא לי לאחרןנה לשמוע מהמון חברות את השם והבנתי היא ממש טובה,

יש כאן מישהי שיכולה לתת לי אינפורמציה והתרשמות אישית,
אני כבר בדרך לסגור ורוצה עוד תגובות והמלצות
תודה
היי
קיבלתי עליה גם כמה המלצות חמות
בעיקר שהאיפור שלה עמיד
תוכלי לרשום פה את המספר שלה
תודה

• הוסף לסימניות
וואו, מילכי רוטנר – פשוט אין דברים כאלה!

אם אתן מחפשות מאפרת, אל תחשבו פעמיים. מילכי הייתה פשוט תענוג של בנאדם, כזו סבלנית שזה מטורף. היא ישבה איתי והקשיבה לכל מה שביקשתי - והיו לי פול דרישות .. חח

ותכלס בחתונה שלי האיפור החזיק מעמד כל הערב בלי לזוז, יצא יפה בטירוף ורואים שזה עבודה של מקצוענית אמיתית. הרגשתי מיליון דולר!
ממליצה ממש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה