מים בששון...

• הוסף לסימניות
חו"ד מקצועית בבקשה, וסתם פרגונים (אם זה אקטואלי...:)

קבצים מצורפים

• SDC13420.JPG
    2.2 MB · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
ובכל המים האלה רצו למלות את ששון כמאמר הגמרא?
פשש גדול היה

תמונה יפה מאוד אבל קרירה משהו

• הוסף לסימניות
התמונה חדה באופן מפתיע, יחסית למצלמה והציפיות ממנה (בתמונה במסך הנוכחי התמונה לא נראית חדה במיוחד, אבל כשפותחים את התמונה בלשונית חדשה היא נראית חדה מאוד. לא יודע, אולי זה רק הדפדפן שלי). גם את הגוונים אני אוהב.
הענף שמציץ משמאל מוסיף הרבה, אבל הענפים למטה קצת מפריעים. טוב, אני משער שאתר הצילום לא כל כך מאפשר גמישות בנוגע למיקום הצלם.
בסך הכל פריים די טוב, בוודאי יחסית למצלמה ולתנאים בשטח.

• הוסף לסימניות
מסכים בגדול עם אמיש.

החיתוכים לא ממש מדוייקים, קצת יותר מרחב, בעיקר משמאל היה משפר.

• הוסף לסימניות
תודה על המשוב. צולם באוסטריה ביום באמת קריר וקודר למדי. (והמצלמה באמת איכותית אבל ביתית ופשוטה. ממליצה עליה בחום!) לגבי הענפים אני באמת אוהבת להכניס משהו כזה לכל תמונת נוף. בהמשך אעלה עוד תמונות מדהימות ואשמח לשמוע שוב הערות והארות (בעזרתכם אני לומדת מהשגיאות! ומפתחת שימת לב לנקודות חשובות בצילום!)
שבת שלום!

• הוסף לסימניות
איזה מצלמה? אם אפשר לשאול

• הוסף לסימניות
מדהים , במבט ראשון היה נראה לי ציור.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה