דרוש מידע מים וקצף יוצאים מהמגירה של מכונת הכביסה- למה??

• הוסף לסימניות
עוד מעט נקנה אבקה אחרת,
נעדכן.
ב"ה יש כביסות בשפע.......... :rolleyes:
תבדקי מי היבואן
אצלי מופיע "אריזות ירושלים"
אבל, התחלתי להוריד מהכמות של האבקה כך שזה לפחות לא יוצא מתוך המכונה
כנראה יש בעיה באבקה של היבואן הזה שגורם להרבה קצף.
אני שמחה,כי חששתי שהמכונה שלי התקלקלה, לפחות הבעיה היא במוצר ולא במכונה.

• הוסף לסימניות
לסיכום הנושא-
נפתרה התעלומה בצורה חד משמעית.
אכן הבעיה היא באבקת כביסה של אריאל!
קנינו אבקה אחרת והפעלתי מוכנה עם המרכך שהיה חשוד כגורם לבעיות
ו...לא היה קצף ולא נזילות והכל יצא נקי וריחנו בלי נזקים.
ב"ה.

תודה לכל העוזרים, התגובות שלכם היו חשובות!

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול.
לי יש מכונה של קונסטרוקטה וכשהיא עומדת ריקה היא מתמלאת במים.
עכשו חזרנו מהחג (אחרי שבועיים) כל הבית היה מוצף במים.
לא חשבנו לסגור את הברז לפני הנסיעה.

מה הסיבה?
תראי יש ברז אלקטרוני שמקבל אות חשמלי ונפתח, יש מצב שפשוט או שהוא מקולקל או שהלוח האלקטרוני של כל המכונה מקולקל.
לפעמים איפוס המכונה עוזר, וזה נעשה בדר"כ ע"י לחיצה רצופה על כפתור ההדלקה ל 10 שניות עד ששומעים ציפצוף.

• הוסף לסימניות
דיי,,,,,,,,,,,,,,,
עכשיו פתרתם לי את התעלומה....
קניתי לפני חודש + אבקת כביסה של אריאל 6 קג' 3 ב100.
היתה שונה מהאריזה המקורית,אבל חשבתי ששווה
למרות שלא היה שום תרגום בעברית.
ואני לא מבינה למה יוצא כ"כ הרבה קצף מהמגירה?!!
ותאמת,אני משתמשת שנים באריאל הרגיל ויוצאת לי כביסה נקיה,ועכשיו לא,
אז אני מבינה שזה לא אותו דבר..ועוד התלהבתי 3 ב100
תודה שהעלת את הענין,חשבתי שהמכונה כבר גוססת..

• הוסף לסימניות
@לא כמו כולם יישר כח גדול! אני עם אותה בעיה כבר כמה חודשים. אני הולכת להחליף אבקה ונראה מה קורה.

אגב, אצלי זה לא קורה בכל כביסה, פעם באיזה 4-5 מכונות זה קורה. והשלב שבו המים מתחילים לצאת, זה בסחיטה לקראת סיום (בערך חצי שעה לפני הסוף ) תוך כדי הסיבובים.

• הוסף לסימניות
אגב, אצלי זה לא קורה בכל כביסה, פעם באיזה 4-5 מכונות זה קורה. והשלב שבו המים מתחילים לצאת, זה בסחיטה לקראת סיום (בערך חצי שעה לפני הסוף ) תוך כדי הסיבובים.

אם כך זה כנראה לא קשור לאבקת כביסה
השלב הזה הוא שלב המרכך.
כנראה צריך לנקות את המגירה
אפשר לראות בסוף המדריך הזה

• הוסף לסימניות
לי זה קרה גם כעת.
ומסתבר השתמשנו באבקת כביסה לא תקינה. (אבקה של אריאל, אבל זה כנראה חיקוי או משהו קנינו במכירה כלשהי) גם לא ניקה טוב וגם גרם למכונה אחרי מכונה לעלות קצף...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה