דרוש מידע מים חמים לתינוקות

• הוסף לסימניות
דרוש פתרון לא יקר (מיני בר וכד') למים רתוחים זמינים באופן קבוע לבית עם תינוקות
תודה

• הוסף לסימניות
אין לי פיתרון של מיני בר
אבל מה שאני עושה -
שומרת בבקבוק מים רותחים תמיד
משתמשת כשמתקרר
אחרי שימוש, ממלאה שוב פעם במים רותחים

• הוסף לסימניות
לנו יש תרמוס ממש טוב.
לפני כל לילה ממלאים במים רותחים.
מעולה להכנת בקבוק עד הלילה הבא לפחות.

• הוסף לסימניות
אין לי פיתרון של מיני בר
אבל מה שאני עושה -
שומרת בבקבוק מים רותחים תמיד
משתמשת כשמתקרר
אחרי שימוש, ממלאה שוב פעם במים רותחים
הבנתי שהשאלה היא על מים רתוחים ולא רותחים,

• הוסף לסימניות
להרתיח בלילה קומקום מלא בבוקר שמתקרר להעביר לבקבוק- ויש מים רתוחים לכל היום.

• הוסף לסימניות
דרוש פתרון לא יקר (מיני בר וכד') למים רתוחים זמינים באופן קבוע לבית עם תינוקות
תודה
שמעתי שיש היום פתרונות זולים של תחליפים למיניבר
כמו ברז של מים חמים אבל לא בררתי את הנושא לעומק

• הוסף לסימניות
דרוש פתרון לא יקר (מיני בר וכד')
מה הכוומה "לא יקר", האם לא יקר בשעת הרכישה, או לא יקר בשימוש היום יומי כגון צריכת חשמל וכו'.

• הוסף לסימניות
מה הכוומה "לא יקר", האם לא יקר בשעת הרכישה, או לא יקר בשימוש היום יומי כגון צריכת חשמל וכו'.
בעיקר לא יקר בשעת הרכישה... אבל הייתי מעדיפה גם לא בצריכת החשמל כגון מיחם שבת

• הוסף לסימניות
אפשר גם לקנות בקבוקי מי עדן וכד'
בגדול אני הייתי מחזיקה שתי בקבוקים של תינוקות אחד הייתי מקפידה למלא במיים חמים אחרי כל שימוש כך היה לי תמיד מים רתוחים קרים לבקבוק הבא

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה