מים רותחים = הסבון הכי טוב

• הוסף לסימניות
גיליתי את אמריקה!!!

זה היה כששפשפשתי את השולחן בחדר ילדים, אני לא יכולה לתאר לכם מה היה עליו.
מה לא?
דבקים שנשפכו עליו - מכל הסוגים
צבעי גואש, פנדה, אקריליק.

ו- טפטופי שעוה.

אחרי שאני משפשפת שעה וכבר התיאשתי מלראות אותו נקי.
שפכתי מים רותחים כדי להמיס את השעווה ו- הפלא ופלא!! הכל ירד, בשניות!!! כל הדבקים כל הצבעים הכל!!
השולחן חזר להיות לבן מבריק וחדש.

מקוה שהמידע הזה עוזר למשהו, כי אם אני הייתי יודעת את זה קודם, הייתי חוסכת היום שעה יקרה...

• הוסף לסימניות
אני לא יכולה לתאר לכם מה היה עליו.

אני מתארת לבד...:rolleyes:

• הוסף לסימניות
אם בעניני מים רותחים עסקינן,
פטנט שבטח גם הסבתא שלכם עשתה אותו, אבל תזכורת-
מים רותחים בשטיפת רצפה, ישר מהמיחם על הפינות שבחדר ולא תכירו את הרצפה שלכם - יוצא כל השחור שבפינות

• הוסף לסימניות
ובתוספת אבקת כביסה = מתכון מדהים!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אנו יוצרים;1238899:
ובתוספת אבקת כביסה = מתכון מדהים!!!

הבעיה באבקת כביסה שהיא משאירה שכבה חלקלקה וצריך המון שטיפות כדי להוריד אותה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה