דרוש מידע מים רתוחים לתינוק

• פותח הנושא Tuki
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אחרי כמה זמן הם חוזרים להיות מים 'רגילים'?

• הוסף לסימניות
למה את מתכוונת מים "רגילים"?

• הוסף לסימניות
אחרי כמה זמן הם חוזרים להיות מים 'רגילים'?
מרתיחים מים כדי להיפטר מחיידקים
אם כלי האחסון מורתח גם הוא וסגור באופן טוב לדעתי אפשר לשמור
מידע מהרשת:
אם משאירים את המים במקרר – ניתן להשתמש 48 שעות. אם מחזיקים את המים בטמפרטורת החדר ניתן להשתמש במשך 24 שעות במידה והמים הוחזקו במיכל מעוקר וסגור הרמטית.

• הוסף לסימניות
שמעתי שאין שום עניין במים רתוחים שככה משרד הבריאות אומר
אם יש למישהי מקור באמת אשמח לראות

• הוסף לסימניות
אני בהלם. לא ידעתי את זה!

• הוסף לסימניות
לפי מה שאני יודעת, מים לאחר הרתחה הם תמיד יישארו מים רתוחים (אם הם מכוסים!!).
אפשר לשים בתוך בקבוק, מים רתוחים וכל פעם שצריך להוסיף בשביל בקבוק לתינוק או לשים במגהץ (כדי שלא יהיה אבנית) אפשר להשתמש.
כך אני עושה בכל אופן.

• הוסף לסימניות
לפי מה שאני יודעת, מים לאחר הרתחה הם תמיד יישארו מים רתוחים (אם הם מכוסים!!).
אפשר לשים בתוך בקבוק, מים רתוחים וכל פעם שצריך להוסיף בשביל בקבוק לתינוק או לשים במגהץ (כדי שלא יהיה אבנית) אפשר להשתמש.
כך אני עושה בכל אופן.
לגבי אבנית את צודקת, ברתיחה האבנית שוקעת והמים מכילים פחות אבנית אחרי הרתיחה, ואין לה איך לחזור לשם
אבל לתינוק מרתיחים בשביל לעקר מחיידקים, וזה לא נשאר "לתמיד" כי בסופו של דבר יהיו תמיד מעט חיידקים שיכנסו שוב מכלי האחסון נניח, ויכולים להתחיל להתרבות
ולכן אחרי יממה- שתיים כבר לא סומכים על כך שהמים מעוקרים

• הוסף לסימניות
כשהשתחררתי מבית החולים שאלתי את האחות הראשית בתינוקיה בקשר לזה
והיא אמרה שזה לא ממש עם הגבלת זמן, רק לא להגזים עם זה, שזה לא יתעפש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה