- הוסף לסימניות
יש דבר כזה?
מאוחדת שיא. לאחר בדיקה- אין מימון לטיפולים רגשיים למבוגרים.וחוץ מזה כדאי שתבדקי מה הזכאות שלך בקופת חולים
במודיעין עילית יש השתתפות. אני לא יודעת מה קורה בשאר הערים.מאוחדת שיא. לאחר בדיקה- אין מימון לטיפולים רגשיים למבוגרים.
הם נותנים להיעזר בפסיכולוג / בפסיכולוגית שלהם- לא רלוונטי מטעמים רוחניים.
שם בדקתי.במודיעין עילית יש השתתפות. אני לא יודעת מה קורה בשאר הערים.
דווקא אני מכירה מישהי שעברה למאוחדת כי היא רצתה פסיכולוגית חרדית מסוימת וההיא עבדה רק עם מאוחדת.מאוחדת שיא. לאחר בדיקה- אין מימון לטיפולים רגשיים למבוגרים.
הם נותנים להיעזר בפסיכולוג / בפסיכולוגית שלהם- לא רלוונטי מטעמים רוחניים.
זה כנראה תלוי באיזה עיר,דווקא אני מכירה מישהי שעברה למאוחדת כי היא רצתה פסיכולוגית חרדית מסוימת וההיא עבדה רק עם מאוחדת.
נדיר אין פרושו אי אפשר...זה כנראה תלוי באיזה עיר,
די נדיר למצוא פסיכולוגית חרדית טובה, דרך הקופה.
אפשר לציין מה שמה של הפסיכולוגית?דווקא אני מכירה מישהי שעברה למאוחדת כי היא רצתה פסיכולוגית חרדית מסוימת וההיא עבדה רק עם מאוחדת.
אם היה לי הודעות אישיות...אפשר לציין מה שמה של הפסיכולוגית?
אפשר לעשות לכם תיווך הודעה פרטית?אם היה לי הודעות אישיות...
למה שלא תשאלי בקופה?
אני אשמח ---אפשר לעשות לכם תיווך הודעה פרטית?
(לא בתשלום - לא בשבתות ומועדי ישראל)
במכון קול הלב 08-9747744שם בדקתי.
תוכלו לפרט לי מהי ההשתתפות? ואצל מי?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים