נכתב ע"י RacheliArt;705968:נכתב ע"י naamah;705937:בוקר אור, מה נזכרתם? זה כבר מלפני שנתיים.
רק חבל שאין קשר בין איכות העיצוב לאיכות המוצרים.
האם זה אכן כך? חבל...
לא ניסיתי בעצמי, אך שמעתי ממבינות באפיה שניסו והתאכזבו.
לפחות בחלק מהמקרים מדובר על מוצרים של חברות "פושטיות" שמיימונס קונה ומשווקת ביוקר באריזות יוקרתיות..
נכתב ע"י naamah;706008:נכתב ע"י RacheliArt;705968:לא ניסיתי בעצמי, אך שמעתי ממבינות באפיה שניסו והתאכזבו.
לפחות בחלק מהמקרים מדובר על מוצרים של חברות "פושטיות" שמיימונס קונה ומשווקת ביוקר באריזות יוקרתיות..
אכן,קניתי לפני יותר משנה שוקולד צ'יפס שלהם רק בגלל העיצוב... (במקום את של אופנהיימר) אבל הטעם היה----- התאכזבתי מאד! אולי בשאר המוצרים האחרים הם טובים יותר.
נכתב ע"י nechama3048;706018:נכתב ע"י naamah;706008:אכן,קניתי לפני יותר משנה שוקולד צ'יפס שלהם רק בגלל העיצוב... (במקום את של אופנהיימר) אבל הטעם היה----- התאכזבתי מאד! אולי בשאר המוצרים האחרים הם טובים יותר.
זה ידוע ששוקולדצ'יפס קונים רק של אופנהיימר.
בכל השאר אין לי מושג מעולם לא נסיתי רק נהניתי מהעיצוב - לדעתי הוא מידי בית מרקחת!!!
אני מניחה שרוב העמך לא מבינים בהבדלים שבין תמצית של חברה זו או אחרת וכן ברוב המוצרים ואם העיצוב מדבר אליהם זה בהחלט יגרום להם לרכוש גם שוב ושוב.
נכתב ע"י mig;706177:נכתב ע"י nechama3048;706018:זה ידוע ששוקולדצ'יפס קונים רק של אופנהיימר.
בכל השאר אין לי מושג מעולם לא נסיתי רק נהניתי מהעיצוב - לדעתי הוא מידי בית מרקחת!!!
אני מניחה שרוב העמך לא מבינים בהבדלים שבין תמצית של חברה זו או אחרת וכן ברוב המוצרים ואם העיצוב מדבר אליהם זה בהחלט יגרום להם לרכוש גם שוב ושוב.
בדיוק להפך לדעתי.
רוב העמך לא מבינים בעיצוב, אבל הם כן מבינים בטעם של השוקוצ'יפס בעוגיות שהם הכינו עם הילדים. טעים להם - יקנו שוב. לא טעים וגם עלה פי שניים - לא יקנו שוב.
האם האוכל באמת כ"כ גרוע,נכתב ע"י naamah;706209:טעים להם - יקנו שוב. לא טעים וגם עלה פי שניים - לא יקנו שוב.
נכתב ע"י naamah;706209:נכתב ע"י mig;706177:בדיוק להפך לדעתי.
רוב העמך לא מבינים בעיצוב, אבל הם כן מבינים בטעם של השוקוצ'יפס בעוגיות שהם הכינו עם הילדים. טעים להם - יקנו שוב. לא טעים וגם עלה פי שניים - לא יקנו שוב.
לתוספת חיזוק- אתם זוכרים את מודעות ההחדרה האגרסיביות של פריסל- נוזל לכביסה? (אני לא זוכרת את התוכן, רק שהיה ש/ל ובנוסח שעצבן נוראות את השכנה הדקדקנית שלי.
אחרי תקופה קיבלתי דוגמית, ניסיתי, מצא חן בעיני הרעיון של נוזל כביסה.
אבל התברר שהוא לא עשה את העבודה כמו האבקות הטובות והמוכרות.
היום אני משתמשת בנוזל כביסה אבל לא של פרסיל.
מסקנתי- לא תעזור עבודת עיצוב, או החדרה טובה למוצר שהוא לא טוב.
אם אין בו מוצקי קקאו, למה שייקרא שמו שוקולד?נכתב ע"י eden7115;706328:איזה מוזר, עכשיו אני רואה את האריזה של השוקולד הלבן וכתוב שם 27% מוצקי קקאו - והרי בשוקולד לבן אין בכלל מוצקי קקאו!!!
נכתב ע"י sunshine;706352:בטח שיש. חמאת קקאו זה מוצקי קקאו.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים