כללי מימונס - תענוג לעיניים

• הוסף לסימניות
אכן עיצוב מיוחד למיימונס. אבל זה נראה משו דיאט כזה, לייט. לא?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RacheliArt;705968:
נכתב ע"י naamah;705937:
בוקר אור, מה נזכרתם? זה כבר מלפני שנתיים.
רק חבל שאין קשר בין איכות העיצוב לאיכות המוצרים.

האם זה אכן כך? חבל...

לא ניסיתי בעצמי, אך שמעתי ממבינות באפיה שניסו והתאכזבו.
לפחות בחלק מהמקרים מדובר על מוצרים של חברות "פושטיות" שמיימונס קונה ומשווקת ביוקר באריזות יוקרתיות..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;706008:
נכתב ע"י RacheliArt;705968:
לא ניסיתי בעצמי, אך שמעתי ממבינות באפיה שניסו והתאכזבו.
לפחות בחלק מהמקרים מדובר על מוצרים של חברות "פושטיות" שמיימונס קונה ומשווקת ביוקר באריזות יוקרתיות..

אכן,קניתי לפני יותר משנה שוקולד צ'יפס שלהם רק בגלל העיצוב... (במקום את של אופנהיימר) אבל הטעם היה----- התאכזבתי מאד! אולי בשאר המוצרים האחרים הם טובים יותר.

• הוסף לסימניות
פתחתי את האתר, אכן מדהים,
'מדהים מה אפשר ליצור מהדברים הפשוטים בחיים' יכול להאמר על סגנון העיצוב שלהם,
קו ועוד קו , אבל מעוצב בצורה מדהימה..

אבל.. נראה לי הם חייבים לשנות קצת , הכל כזה, אותו דבר בדיוק, אפשר מאוד להתבלבל בין מיימונס לחברות אחרות (למי שלא מבין גדול) - (סתאאאם לא עד כדי כך:D)
...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י nechama3048;706018:
נכתב ע"י naamah;706008:
אכן,קניתי לפני יותר משנה שוקולד צ'יפס שלהם רק בגלל העיצוב... (במקום את של אופנהיימר) אבל הטעם היה----- התאכזבתי מאד! אולי בשאר המוצרים האחרים הם טובים יותר.

זה ידוע ששוקולדצ'יפס קונים רק של אופנהיימר.
בכל השאר אין לי מושג מעולם לא נסיתי רק נהניתי מהעיצוב - לדעתי הוא מידי בית מרקחת!!!

אני מניחה שרוב העמך לא מבינים בהבדלים שבין תמצית של חברה זו או אחרת וכן ברוב המוצרים ואם העיצוב מדבר אליהם זה בהחלט יגרום להם לרכוש גם שוב ושוב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;706177:
נכתב ע"י nechama3048;706018:
זה ידוע ששוקולדצ'יפס קונים רק של אופנהיימר.
בכל השאר אין לי מושג מעולם לא נסיתי רק נהניתי מהעיצוב - לדעתי הוא מידי בית מרקחת!!!

אני מניחה שרוב העמך לא מבינים בהבדלים שבין תמצית של חברה זו או אחרת וכן ברוב המוצרים ואם העיצוב מדבר אליהם זה בהחלט יגרום להם לרכוש גם שוב ושוב.

בדיוק להפך לדעתי.
רוב העמך לא מבינים בעיצוב, אבל הם כן מבינים בטעם של השוקוצ'יפס בעוגיות שהם הכינו עם הילדים. טעים להם - יקנו שוב. לא טעים וגם עלה פי שניים - לא יקנו שוב.

• הוסף לסימניות
באוכל - עיצוב האריזה חייב להיות מגרה ולא רק יפה.
ואם הוא לא כזה, אז כל אלו שנכנסים לחנות לקנות משהו לאכול (ולא כי סתם בא להם להוציא עכשיו כסף) לא יקנו את זה. או לא יקנו את זה בלבד, אלא יצרפו אליו עוד משהו שהם יודעים שזה טעים.
נ.ב. לא יצא לי לראות את השוקולדים שלהם. ייתכן ואפול בפח פעם אחת (אם ההכשר טוב...)

נכתב ע"י naamah;706209:
טעים להם - יקנו שוב. לא טעים וגם עלה פי שניים - לא יקנו שוב.
האם האוכל באמת כ"כ גרוע,
ששווה להם להשקיע באריזות יפות,
כדי להפיל בפח את הלקוחות לפעם אחת בלבד?
:eek:

• הוסף לסימניות
לא מכירה את כל המוצרים שלהם, (כולל את השוקולד צי'פס)
מה שיצא לי לקנות ולהשתמש היה מעולה!

• הוסף לסימניות
איזה מוזר, עכשיו אני רואה את האריזה של השוקולד הלבן וכתוב שם 27% מוצקי קקאו - והרי בשוקולד לבן אין בכלל מוצקי קקאו!!!

• הוסף לסימניות
בטח שיש. חמאת קקאו זה מוצקי קקאו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;706209:
נכתב ע"י mig;706177:
בדיוק להפך לדעתי.
רוב העמך לא מבינים בעיצוב, אבל הם כן מבינים בטעם של השוקוצ'יפס בעוגיות שהם הכינו עם הילדים. טעים להם - יקנו שוב. לא טעים וגם עלה פי שניים - לא יקנו שוב.

לתוספת חיזוק- אתם זוכרים את מודעות ההחדרה האגרסיביות של פריסל- נוזל לכביסה? (אני לא זוכרת את התוכן, רק שהיה ש/ל ובנוסח שעצבן נוראות את השכנה הדקדקנית שלי.
אחרי תקופה קיבלתי דוגמית, ניסיתי, מצא חן בעיני הרעיון של נוזל כביסה.
אבל התברר שהוא לא עשה את העבודה כמו האבקות הטובות והמוכרות.
היום אני משתמשת בנוזל כביסה אבל לא של פרסיל.
מסקנתי- לא תעזור עבודת עיצוב, או החדרה טובה למוצר שהוא לא טוב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eden7115;706328:
איזה מוזר, עכשיו אני רואה את האריזה של השוקולד הלבן וכתוב שם 27% מוצקי קקאו - והרי בשוקולד לבן אין בכלל מוצקי קקאו!!!
אם אין בו מוצקי קקאו, למה שייקרא שמו שוקולד?
אין בו אבקת קקאו, אלא -
נכתב ע"י sunshine;706352:
בטח שיש. חמאת קקאו זה מוצקי קקאו.

• הוסף לסימניות
מתוך ויקפדיה:
שוקולד לבן הוא מאכל מתוק העשוי מחמאת קקאו, מוצקי חלב, סוכר, לציטין וחומרי-טעם (בדרך כלל וניל). ההבדל בינו ובין שאר סוגי השוקולד הוא שבשוקולד לבן אין מוצקי קקאו. חמאת קקאו היא המרכיב הנמצא גם בסוגי שוקולד אחרים וגורם להם להשאר מוצקים בטמפרטורת החדר, אך להמס בפה. כך לשוקולד הלבן יש מרקם של שוקולד, אך לא את אותו הטעם.

מכיוון ששוקולד לבן אינו מכיל מוצקי קקאו, הוא אינו נחשב שוקולד במדינות רבות.

חמאת קקאו, הנקראת גם שמן תאוברומה, היא השמן הצמחי האכיל והטבעי שמופק מפולי הקקאו.
במהלך העיבוד של פולי הקקאו, מוצקי הקקאו וחמאת הקקאו מופרדים בשלב מוקדם. מאחדים את שניהם מחדש במהלך היצור של שוקולד רגיל (חום).
שוקולד לבן מכיל חמאת קקאו אבל לא את מוצקי הקקאו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה