מימוש אחריות מקיפה - מאק

• הוסף לסימניות
שלום, חזרה לי למצלמה הבעייה במגעים של הפלאש (שכבר תוקנה לפני כשנה), ורציתי לשלוח אותה לתיקון, אלא שאז התברר לי שאני צריך בשביל זה לממש אחריות מאק.

פעלתי על פי ההוראות באתר של ארליך מעבדות, וקיבלתי את המייל הזה:

Dear Customer,
Please visit http://mackcam.zendesk.com/home to submit a request for repair. You will be required to create a login and password in order to submit a request for repair and stay current with the latest updates regarding the repair of your equipment. Please also be sure to attach a copy of your warranty card and sales receipt when submitting your request. You submitted request will be assigned to an agent within 24-48 hours. Thank you.
Sincerely,
Cheryl
Mack Camera & Video Service, Inc.
עקב חוסר שליטתי בשפה האנגלית, אני רוצה לשאול אתכם מנסיונכם - מה אני אמור לעשות כרגע?

בנוסף אם מישהו יכול לתת לי הסבר מפורט יותר על אופן השימוש באחריות המאק - אשמח מאוד.

תודה רבה.​

• הוסף לסימניות
מנסיון אני לא יכול לעזור, עם האנגלית אני יכול יותר...

בקיצור מנחם:

1. תקליק על הלינק כדי להכניס בקשה לתיקון.
2. תצטרך ליצור שם משמש וסיסמא כדי להגיש את הבקשה ולהתעדכן במשך הזמן שהמצלמה בתיקון.
3. אתה חייב לצרף את כרטיס האחריות שלך וחשבונית רכישה מתי שאתה מכניס את הבקשה.
4. תוך 24 עד 48 שעות מעת הגשת הבקשה סוכן יטפל בזה.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
תודה רבה, שאלות:

לצרף את כרטיס האחריות, הכוונה מן הסתם את המספר שלו, אבל מה ואיך לגבי חשבונית הרכישה?
א. חשבונית של מה? של המצלמה או של המאק
ב. באיזה אופן מצרפים חשבונית שכזו? סריקה? או מה?

שאלות אלו מופנות כאמור יותר לבעלי הניסיון עם המאק... ואשמח אם הם גם יפרטו יותר לגבי כל השלבים במימוש אחריות זו.

• הוסף לסימניות
השרשור לא עונה על השאלות שלי.

במה חשבונית בעברית תועיל? ומה אני עושה אם איבדתי את החשבונית של ארליך?

ושוב - אשמח אם מישהו שיצא לו לנצל את האחריות שיסביר בדיוק מהם השלבים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מנחם הלוי;660667:
השרשור לא עונה על השאלות שלי.

במה חשבונית בעברית תועיל? ומה אני עושה אם איבדתי את החשבונית של ארליך?

ושוב - אשמח אם מישהו שיצא לו לנצל את האחריות שיסביר בדיוק מהם השלבים

אממממממ כתבת שיש לך בעיה באנגלית לא בעברית

אחפש קישור ביידש

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamiro;660676:
אממממממ כתבת שיש לך בעיה באנגלית לא בעברית

אחפש קישור ביידש

כל השרשור ההוא מדבר על דבר אחד: איך נרשמים, ומה קורה אם לא נרשמנו, ועל מה ומתי אפשר להרשם. אף מילה כמעט לגבי אופן הטיפול בתקלה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מנחם הלוי;660700:
כל השרשור ההוא מדבר על דבר אחד: איך נרשמים, ומה קורה אם לא נרשמנו, ועל מה ומתי אפשר להרשם. אף מילה כמעט לגבי אופן הטיפול בתקלה

מתוך השרשור

"
אופן מימוש האחריות בארץ הוא זה:
מוסרים את ציוד הצילום למעבדה ומבקשים הערכת מחיר בכתב לתיקון.
את צילום הערכת המחיר שולחים למק (אפשר בדואר, בפקס, או בדואר אלקטרוני).
ממתינים לאישור של מק על התיקון.
לאחר קבלת האישור ממק, נותנים למעבדה אישור לתיקון הציוד.
בתום התיקון משלמים למעבדה.
שולחים למק את צילום החשבונית על התיקון.
מק שולחים בדואר לאחר זמן מה שיק עם הסכום המלא של התיקון (כולל מע"מ).
הנוהל הוא קצר יותר ופשוט יותר כאשר מתקנים אצל "ארליך מעבדות". מאחר ומעבדה זאת מוכרת על ידי מק, בעצם לא משלמים למעבדה עבור התיקון – המעבדה מתחשבנת בעצמה עם מק."

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamiro;660702:
מתוך השרשור

"
אופן מימוש האחריות בארץ הוא זה:
הנוהל הוא קצר יותר ופשוט יותר כאשר מתקנים אצל "ארליך מעבדות". מאחר ומעבדה זאת מוכרת על ידי מק, בעצם לא משלמים למעבדה עבור התיקון – המעבדה מתחשבנת בעצמה עם מק."

ארליך אמרו לי שאני צריך לפתוח קריאה במק, ולא הסבירו לי את השלבים של 'איך עושים את זה', רק כתבו איזה שאלון, שבתשובה אליו קיבלתי את המייל שמופיע לעיל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מנחם הלוי;660704:
ארליך אמרו לי שאני צריך לפתוח קריאה במק, ולא הסבירו לי את השלבים של 'איך עושים את זה', רק כתבו איזה שאלון, שבתשובה אליו קיבלתי את המייל שמופיע לעיל.
השבוע מימשתי אחריות של מאק..

כנס לאתר..
כמובן שאתה צריך להרשם מיד אחרי שקנית את מימוש הרחבה (ז.א. מתי שקנית את המצלמה.)
אחרי ההרשמה דאז יש לך שם משתמש וסיסמא שאתה מתחבר לאתר
אתה שולח בקשה באי מייל (לאחר ההרשמה אתה מקבל אישור הרשמה באי מייל.. זהו המייל שאליו אתה שולח את הבקשה ).
הם מבקשים ממך להעביר להם הצעת מחיר מחנות בארץ.. (ארליך, הדר, בית הצילום, וכו'.).
לאחר שאתה שולח הצעת מחיר, הם בודקים ומאשרים.
אתה מתקן, משלם, מבקש אישור תשלום באנגלית, (כך עשו לי בבית הצילום).אבל גם החשבונית הרגילה תספיק.
והם שולחים לך כסף או העברה בנקאית, או דרך פייפל או צ'ק דולרי.
לי הם שלחו דרך פייפל..

עכשיו כמה עצות.
באישור תשלום תבקש שיכתבו לך את מלא הסכום ששילמת. ולא יפרידו בין המחיר והמע"מ
(הם כותבים בפירוש שהם לא משלמים על מס ומשלוח).
תלך על העברה בנקאית. פייפל יקח לך אחוזים לא קטנים..

על כל בעיה שאל חופשי או תתקשר..

• הוסף לסימניות
מה שארליך אמרו לי לעשות זה לשלוח בקשה בטופס באתר, ובתגובה קיבלתי את המייל לעיל. נרשמתי לאתר, עכשיו מה אני צריך לעשות? לשלוח את הסריקה של הקבלה (בעברית) מארליך על הרכישה? כי לגבי התיקון בארליך, הם מעבדה רשמית של מאק בארץ אז הם מתחשבנים לבד מול מאק, כך נאמר לי. הם אמרו שאני צריך להביא להם קוד שליטה שבאמצעותו הם מפעילים את התיקון.

• הוסף לסימניות
איפה אתה רוצה לתקן? אם בארליך אז מה הבעיה. תן להם ויתחשבנו לבד.
אם במקום אחר.. תן מהם הצעת מחיר באנגלית.

לגבי הסריקה של הקבלה.. זה אתה שלחת להם כבר ברישום לאתר..

• הוסף לסימניות
לא שלחתי סריקה אלא רק נתונים. ארליך ביקשו ממני שאפתח קריאה באתר (כאמור לעיל ע״פ ההוראות באתר שלהם) ואביא להם קוד שבאמצעותו הם מפעילים את האחריות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה