מוישי כוישי
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
אם לקחתי מסגרת גבוהה בבנק
זה דופק את נתוני האשראי שלי
בעתיד אם ארצה לקחת הלוואות אחרות?
נערך לאחרונה ב:
כמו שלקחתי הלוואהבהחלט.
אם אתה לא מנצל את זה בפועל אז ברוב מוחלט של המקרים לא תהיה השפעה על הלוואה עתידית.אם לקחתי מסגרת גבוהה בבנק
הלוואה מהבנק או הלוואות אחרות כמו משכנתאאם לקחתי מסגרת גבוהה בבנק
לא חושבת שיש בעיה אם אין חריגה מהמסגרת שאושרה.אם לקחתי מסגרת גבוהה בבנק
לפי מה שכתבו בעבר יועצי משכנתאות בפורום "יעוץ משכנתא" אז לבקש מסגרת גבוהה ולא להשתמש בזה רק מעלה את דירוג האשראי ואם משתמשים אבל לא עד התקרה זה לא מורידאם לקחתי מסגרת גבוהה בבנק
בהחלט לאאם לקחתי מסגרת גבוהה בבנק
תלוי לגבי מהאחרי כמה זמן של ניהול תקין מעדכנים את נתוני האשראי בדרוג טוב?
הסדר הוא כזה כל חודש שעובר מועיל לדירוגאחרי כמה זמן של ניהול תקין מעדכנים את נתוני האשראי בדרוג טוב?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: מצפה לישועה, לאה ורחל, yaakov d. ומשתמש 1 נוסף4 //