לא יודע האם כבר עשית או לא, אבל השאלה כאן (שאני מציע שתשאל את עצמך) בשביל מה אתה רוצה לעשות דווקא את זה? האם זה רעיון שראית ברשת? או שפרופיל רווח והפסד קורץ לך?אני שוקל לבצע מינוף באמצעות קופסאות מרווח. אם יש מי שעשה את זה בפועל, ויכול לשתף על איזה מדדים הוא בחר לעשות זאת, מה יוצא יותר זול מבחינת עמלות וכו', אודה לו מאוד.
כמובן, לא המצאתי את זה לבד.האם זה רעיון שראית ברשת?
משתי סיבות.בשביל מה אתה רוצה לעשות דווקא את זה?
על העמלות אתה צודק, אבל יש עוד משמעות לשאלת המדד מבחינת הסחירות של אופציות כאלו, מה שמשפיע על הספרד.מבחינת העמלות זה יותר תלוי דרך מי אתה סוחר ולא על איזה מדד לעשות את זה.
זה שריבית נמוכה זה לא מסביר למה להשתמש באסטרטגיה הזאת דווקא. ולמעשה באופציות בכלל.כמובן, לא המצאתי את זה לבד.
משתי סיבות.
1. ריבית נמוכה משמעותית.
2. הריבית נחשבת להפסד הון.
על העמלות אתה צודק, אבל יש עוד משמעות לשאלת המדד מבחינת הסחירות של אופציות כאלו, מה שמשפיע על הספרד.
מי שיעשה את זה יתן לך את כל ה-extrinsic value והוא צריך להיות טיפש וזה לא מצוי בשוק האמרקאי.spy לא מתאים מכיוון שאחת הרגליים יכולה ליפול. מתאים דווקא שימוש באופציות אירופאיות. להבנתי אלו שעל SPY הן אמריקאיות.
אה זה מה שאתה מתכוון.תקרא על שימוש בקופסאות מרווח והדרך שלהן לשמש כאג''ח (לשני הכיוונים), על ידי ארבע רגליים שני פוט ושני קאל, כאשר שתי הרגליים העליונות במכירה והתחתונות בקנייה או להיפך.
המטרה היא ללוות כסף בזול ללא תלות בשווי נכס הבסיס בשוק, או להלוות כסף.
תקשיב לזה לפני שאתה מתחילאני שוקל לבצע מינוף באמצעות קופסאות מרווח. אם יש מי שעשה את זה בפועל, ויכול לשתף על איזה מדדים הוא בחר לעשות זאת, מה יוצא יותר זול מבחינת עמלות וכו', אודה לו מאוד.
הסברתי, אותי אישית עניין קופסה ללוות איתה למטרות שכתבתי למעלה.אה זה מה שאתה מתכוון.
אם כן לא מבין אותך.
הרי יותר מריבית נטולת סיכון באמריקה אתה לא תקבל ועל הכסף ששוכב בחשבון IB בין כך נותנים לך.
אז למה כאב ראש?
בחיים לא הייתי סומך על זה בהקשר של קופסאות. אתה עלול להפסיד הון תועפות במקרים כאלו.מי שיעשה את זה יתן לך את כל ה-extrinsic value והוא צריך להיות טיפש וזה לא מצוי בשוק האמרקאי.
חסום לי כרגע, מן הסתם הוא מדבר על נפילת אחת הרגליים. במידה ולא, אשמח אם תאמל''ק.תקשיב לזה לפני שאתה מתחיל
- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.www.youtube.com
אולי תן דוגמה לפי מכירים בפועל בשוק ומה אתה רוצה להרוויח. זה יהיה יותר ממוקד.תקרא על שימוש בקופסאות מרווח והדרך שלהן לשמש כאג''ח (לשני הכיוונים), על ידי ארבע רגליים שני פוט ושני קאל, כאשר שתי הרגליים העליונות במכירה והתחתונות בקנייה או להיפך.
המטרה היא ללוות כסף בזול ללא תלות בשווי נכס הבסיס בשוק, או להלוות כסף.
אני מבין היטב מה שאתה אומר. אני מבקש ממך לתת דוגמה חיה כדי שלא יהיה דיבור באוויר.זה נורא פשוט ויש על זה די הרבה באינטרנט. באנגלית קוראים לזה BOX SPREAD . אתה יכול לקרוא במצורף למשל https://www.investopedia.com/terms/b/boxspread.asp
לא ברור לי אם אני מבין מה אתה מתכוון לשאול.
אני מתנצל, אני כרגע לא עוסק בנושא (פתחתי את האשכול לפני שלשה חודשים..), ולהתחבר לברוקר זה תהליך טכני מעצבן. (לא מחזיק טלפון, משתמש באמולטור על מחשב נוסף). בזמנו בדקתי וראיתי שהריביות יוצאות כמו ריבית חסרת סיכון פלוס קצת.אני מבין היטב מה שאתה אומר. אני מבקש ממך לתת דוגמה חיה כדי שלא יהיה דיבור באוויר.
השוק פתוח עכשיו. תרכיב אסטרטגיה שאתה מדבר עליה על ES לדוגמה.
ותכתוב אותה כאן. בכך נוכל לראות מה אתה רוצה לקבל ממנה ואם יש בזה יתרון כלשהו
זה בדיוק העניין שאי אפשר לקבל אלא בסביבות ריבית חסרת סיכון לכל כיוון.בזמנו בדקתי וראיתי שהריביות יוצאות כמו ריבית חסרת סיכון פלוס קצת
לא חיפשתי להכות את השוק, אני לא סוחר. המטרה שלי הייתה מינוף כמו שמופיע בכותרת האשכול, היה לי מינוס בIB והעדפתי להמיר אותו בקופסה, הן מבחינת הפחתת הריבית והן מבחינת מיסוי.זה בדיוק העניין שאי אפשר לקבל אלא בסביבות ריבית חסרת סיכון לכל כיוון.
ואני לא מאמין שבמחירים בפועל אפשר לקבל יותר. אחרת אלגוריתמים היו סוגרים את האפשרות.
לא הוא עוסק בתרחיש לא מצוי אבל קיים, שבו בין פקיעת האופציה לסגירת המסחר מחיר המניה נפל, במקרה שם מניית טסלה שנפלה ב80 דולר, וישנו כלל שאופציה ניתנת למימוש עד שעה וחצי לאחר פקיעת האופציה, כך שכותב האופציה לא סגר את הפוזיציה כיון שהיא פקעה, אבל תכלס היא מומשה בתוך השעה וחצי מהפקיעה, ועד שהוא שם לב שהיא ממושה כבר עבר שעה וחצי כל שהוא לא יכל לממש את האופציה שלו והוא הפסיד מזה 30,000 דולר.חסום לי כרגע, מן הסתם הוא מדבר על נפילת אחת הרגליים. במידה ולא, אשמח אם תאמל''ק.
מעניין, אבל לא רלוונטי לנושא האשכול כי את האסטרטגיה הזו עושים באופציות אירופאיות על מדדים ולא על ניירות.לא הוא עוסק בתרחיש לא מצוי אבל קיים, שבו בין פקיעת האופציה לסגירת המסחר מחיר המניה נפל, במקרה שם מניית טסלה שנפלה ב80 דולר, וישנו כלל שאופציה ניתנת למימוש עד שעה וחצי לאחר פקיעת האופציה, כך שכותב האופציה לא סגר את הפוזיציה כיון שהיא פקעה, אבל תכלס היא מומשה בתוך השעה וחצי מהפקיעה, ועד שהוא שם לב שהיא ממושה כבר עבר שעה וחצי כל שהוא לא יכל לממש את האופציה שלו והוא הפסיד מזה 30,000 דולר.
המסקנה בכל מקרה סוגרים את הפוזיציה גם אם היא לא מומשה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים