מיניבר חלב ודבש לחלאקה של ישראל

• הוסף לסימניות
מיוחד!!!
אסתטי ונעים לעין!

מי שמזכיר לו עץ זה בגלל שהוא מונח
מי שלא יודעה מה זה זה לא יזכיר

וזה ממש לא קשור

• הוסף לסימניות
מיוחד!!!
אסתטי ונעים לעין!

מי שמזכיר לו עץ זה בגלל שהוא מונח
מי שלא יודעה מה זה זה לא יזכיר

וזה ממש לא קשור
במיוחד שקרוקומבוש זה דבר ידוע
זה לא שהיא המציאה את הצורה ויצא לה בצורת עץ.

נראה מדהים!

• הוסף לסימניות
מיוחד !!! איזה מדהים לקבל דבר כזה!!
התעמקתי בפרטים ויש במה להתעמק!!!

• הוסף לסימניות
ואו איזה השקעה וחשיבה על כל פרט !! , אהבתי גם את המקוריות שלא עוד מארז שוקולדים עם מגנום חח
מקוה שמי שמקבל יעריך כי אני יצאו לי העינים מרב יופי
(ההערה על עץ כ"כ לא קשורה משום כוון , קורוקובוש זה דבר מוכר למבינים בעוגות ומטבחים ...)

• הוסף לסימניות
ב"ה

מינימליסטי ומדהים, אהבתי ממש.

*לגבי האשוח - בתור אחת שגרה תקופה ארוכה בחו"ל וראתה (לצערי) הרבה עצי אשוח - לא מזכיר בכלל. נראה מגדל עוגיות יפה ותמים.

• הוסף לסימניות
איזה מותק,
פשוט מלא השראה, וקו נקי,
ואוו!

• הוסף לסימניות
מדהיםםם
השילוב צבעים מהמם
ממש אסתטי ומשדר חלביות

• הוסף לסימניות
ואו איזה השקעה וחשיבה על כל פרט !! , אהבתי גם את המקוריות שלא עוד מארז שוקולדים עם מגנום חח
מקוה שמי שמקבל יעריך כי אני יצאו לי העינים מרב יופי
(ההערה על עץ כ"כ לא קשורה משום כוון , קורוקובוש זה דבר מוכר למבינים בעוגות ומטבחים ...)
@Geula-Arc אני מחפש אדריכל/ית בצפת, אשמח לפרטים, תודה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה