דרוש מידע מיניבר נועם 2 מישהו מכיר?

• הוסף לסימניות
מקפיצה.
מישהו מכיר וידע מה ההבדל בינו לבין נועם 1 ומה יותר מוצלח?

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע מממי שיש להם בבית את נועם 2 או ספיריט טאצ.
האם מוצלח האם מרעיש? וכו'

• הוסף לסימניות
לנו יש את נועם 1 כבר כמה שנים, ואנחנו מרוצים ממש ממש.
לא יודעת בדיוק מה ההבדל בין נועם 1 ל-2 אולי רק בזה שהוא טא'צ.
בכל אופן, לא חושבת שההבדל הוא ממש משמעותי.

• הוסף לסימניות
צודקים בכל מילה נעום 1 מיני בר זבל
הם דבר ראשון קונים אותך אח"כ לא מסתכלים עליך!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לאבא שלי יש נועם 1
הם גנבים!
הצליחו לשכנע אותו על איזה ביטוח מטופש
והוא לא כ"כ הבין מה רצו ממנו באותו זמן כי היה זמן של לחץ(ערב חתונה)
בקיצור גנבו לו יותר מ2000 ש"ח על ביטוח למסננות
ולא באו להחליף!!!!
כי אמרו שאנחנו צריכים להזמין....
זה שירות זה???
נודע לנו מזה כי התקשרו להגיד שהביטוח נגמר אם בא לנו לחדש

אז סתם בשבילכם
אם אתם כן מזמינים נועם אל תשתכנעו משום דבר!!
תגידו מראש לטכנאי המטרטר שאתם לא מעוניינים

ואגב בשביל ליצור איתם קשר לתקלות צריך לחכות מינימום 12 אנשים בתור
ולקנות חדש עונים תוך רגע
בדיוק כמו שאמרו פה
אתה בידיים שלנו ואנחנו יכולים לעשות לך מה שבא לנו.

• הוסף לסימניות
לי יש נועם 2
לא להתקרב
המכשיר חדש בחודש הראשון פעמיים תיקון החלפת מכשיר יש לי אותו 4 חודשים 4 פעמים תיקון
הוא ממשיך לטפטף בלי סוף
אין שירות כל פעם שמזמינים טכנאי לוקח שבועיים עד שמגיע

• הוסף לסימניות
אגב,
בשיחה גלויה שניהלתי עם נציג החברה הוא המליץ לי בכל לב להתרחק ממכשיר זה [נועם 2] עקב כך שתקלותיו מרובות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה