מינימליזם

• הוסף לסימניות
חביב בהחלט, כדאי קצת לקרופ, כדי שהירח יראה יותר, גם מפריע לי הכוכב (?) בצד שמאל למעלה, כדאי להוריד אותו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושיה;1080663:
חביב בהחלט, כדאי קצת לקרופ, כדי שהירח יראה יותר, גם מפריע לי הכוכב (?) בצד שמאל למעלה, כדאי להוריד אותו.
הכוכב נותן את הצורניות המיוחדת, בלעדיו לא הייתי מעלה את התמונה.

• הוסף לסימניות
ענין של טעם...

• הוסף לסימניות
זו היתה הופעה מיוחדת של הירח המתבונן בנוגה הזוהר מעליו. חבל שזה לא זוהר בתמונה שלך כפי שזה היה במציאות... גם אני ניסיתי לצלם, אבל התוצאות היו מאכזבות:(

• הוסף לסימניות
מקסים, אהבתי מאוד. כמעט נראה מסך של תכנה גרפית שנפלו עליו כמה קוים וצורות... :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפכא מסתברא;1080672:
זו היתה הופעה מיוחדת של הירח המתבונן בנוגה הזוהר מעליו. חבל שזה לא זוהר בתמונה שלך כפי שזה היה במציאות... גם אני ניסיתי לצלם, אבל התוצאות היו מאכזבות:(
צילמתי בשעה מוקדמת מדי.. נסחפתי בצילומים עד שהבנתי שאני רעב מהצום... אז רצתי להתפלל ולאכול.

• הוסף לסימניות
מה דעתך על התמונה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamiro;1080691:
מה דעתך על התמונה?
מי כאן שואל את השאלות?;)
שהיא מעניינת, והיא עצרה אותי וגרמה לי לצלם, ואחר כך לבחור אותה מבין כמה עשרות תמונות שצולמו באותו זמן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1080693:
מי כאן שואל את השאלות?;)
שהיא מעניינת, והיא עצרה אותי וגרמה לי לצלם, ואחר כך לבחור אותה מבין כמה עשרות תמונות שצולמו באותו זמן.

כרגע אני :rolleyes:

לדעתך,
הצלחת להעביר דרך המצלמה מה שראית בעיניים?

• הוסף לסימניות
אם מותר לי להעיר (ממרחק של יותר ממטחווי קשת ממקצועיות כלשהי בצילום) - התמונה שלך מאכזבת לעומת מה שהיה מרגש במראה במציאות. קודם כל - הכבלים האלו מפרידים בין הירח לבין הכוכב (מעניין שגם לי היו כבלים כאלה בדיוק במקום איסטרטגי לצילום; טיפסתי לגובה והרמתי את המצלמה כדי להתגבר עליהם, אבל איכות הצילום שלי באדמה, כפי שציינתי). שנית - הכוכב כמעט ואינו מורגש בתמונה. צריך להתאמץ כדי לראות אותו. באופן כזה התמונה סתמית מאוד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamiro;1080694:

לדעתך,
אני לא יודע, הסתכלתי בעינית...
נכתב ע"י אפכא מסתברא;1080698:
אם מותר לי להעיר (ממרחק של יותר ממטחווי קשת ממקצועיות כלשהי בצילום) - התמונה שלך מאכזבת לעומת מה שהיה מרגש במראה במציאות. קודם כל - הכבלים האלו מפרידים בין הירח לבין הכוכב (מעניין שגם לי היו כבלים כאלה בדיוק במקום איסטרטגי לצילום; טיפסתי לגובה והרמתי את המצלמה כדי להתגבר עליהם, אבל איכות הצילום שלי באדמה, כפי שציינתי). שנית - הכוכב כמעט ואינו מורגש בתמונה. צריך להתאמץ כדי לראות אותו. באופן כזה התמונה סתמית מאוד.
לא הייתי מצלם את התמונה בלי שהכבלים היו חוצים אותה.

• הוסף לסימניות
רואים שניסית לעשות כאן משהו אבל אין נוכחות לא לירח ולא לכוכב זה הבעיה, בקושי רואים אותם. כאילו הכבלים עכשיו זה הנושא היחיד, ואם כן זה לא הכי מעניין ככה, לדעתי.

זה יפה לנסות לעשות דברים שונים, פשוט ביקשת דעה ע"ז כמו שזה כרגע.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamiro;1080694:

לדעתך,
שאלה: באלו תנאים מומלץ לצלם את גרמי השמים באופן שהזוהר היהלומי שלהם יבוא לידי ביטוי בתמונה?

• הוסף לסימניות
הי זה היה יפה נכון?
אני רואה שעוד מטורללים ניסו לצלם..;)
מי יגלה לי מה שמו של הכוכב היפה הזה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ויזואלי;1081206:
הי זה היה יפה נכון?

עכשיו זה נראה הרבה יותר טוב.
לא מבין גדול באסטרונומיה, אבל אולי זה כוכב הצפון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ויזואלי;1081206:
הי זה היה יפה נכון?
נוגה

נכתב ע"י msphoto;1081216:
עכשיו זה נראה הרבה יותר טוב.
לא מבין גדול באסטרונומיה, אבל אולי זה כוכב הצפון.
כוכב הצפון נמצא בצפון... זה היה בצד מערב!

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• ירח2.png
    KB 475.9 · צפיות: 32
  • הוסף לסימניות
אוי, עכשיו אני רואה שאפכא הקדימה אותי...:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה