דרוש מידע מיני אופני כושר

• הוסף לסימניות
מישהו מכיר את זה?
או את זה
שווה לקנות?

• הוסף לסימניות
זה לא לכושר
זה מיועד למי שמוגבל בניידות או מתקשה להתעמל אך חשוב לשמור על הנעת השרירים.

• הוסף לסימניות
זאת מניין לכם?
זה אולי טוב גם להם אבל ודאי שורף קלוריות
וכי הכיסא שמעל האופניים הוא זה ששורף קלוריות?

• הוסף לסימניות
אני צריכה מיני אופני כושר, משהו טוב, ועם עוצמה גבוהה כמו אופני כושר רגילים
מישהו מכיר/מבין בזה?

• הוסף לסימניות
אני חושב שלא כדי לקנות דבר כזה באינטרנט אלא ללכת לחנות ולנסות איך זה עובד
בגלל שאופני כושר צריך לשבת על כיסא גבוה כדי לסובב את הפדלים שלא יפגעו ברצפה, ונראה שגם המיני הזה צריך איזה כיסא גבוה שיהיה מתאים ולא בכל בית יש כזה
אני אישית לא מצאתי בעיר שלנו חנות שמוכרת את זה ולכן קניתי אופני כושר רגילים

• הוסף לסימניות
אני יושב במשרד כל היום, ואין לי מקום לאופני כושר רגילים, דווקא המיני נראה טוב בכדי לדווש מידי פעם מכיסא המשרד שמתכוונן בגובה, האם יש למישהו ניסיון ותובנות על זה?

• הוסף לסימניות
אנחנו שאלנו מ'יד שרה' מתקן בדיוק כמו הראשון. אפשר להשתמש בו בישיבה על כסא בגובה רגיל לגמרי, הבעיה שהמכשיר צריך להיות צמוד לקיר או למשהו יציב וכבד, אחרת הוא זז ובלתי אפשרי לדווש ברציפות.
המכשיר השני אינו מוכר לי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה