בקשה מיני בר מים איכותי וזול

• הוסף לסימניות
מיניבר איכותי עם מצב שבת למים חמים וקרים.

יש למישהו המלצה ?

• הוסף לסימניות
מיניבר איכותי עם מצב שבת למים חמים וקרים.

יש למישהו המלצה ?
לפי התגובות כאן, איכותי אין

מים חמים קרים מותר לשבת?
לנו יש מי עדן
יוצא לנו פחות 1 לליטר (בקבוצת רכישה)
מים קרים וטעימים גם בשבת (כמומקרר ישן אפשר להישתמש כשהמנוע עובד, וזה קורה הרבה)
במים החמים גם ביום חול לא משתמשת כי אני מעדיפה רותחים מהקומקום ובשבת אסור

• הוסף לסימניות
לאחרי ששוכנעתי כאן, שאין לי מה לחפש מיניבר קר -חם לשבת איכותי,
שני שאלות א) יש למשהו ניסיון עם מיניבר , מים קרים בלבד לשבת, ישנם מגוון חברות ממש זולות... (כמובן חוץ מנועם 1 וריבר)
ב) הכשר "צומת" על מיניבר מישהו בדק מה רמתו?
איך מגיעים אליו? ניסיתי להתקשר לטלפון שבפרסומת, ואין מענה בכלל.
סורי על ההקפצה.
הגעת אליו? אמין וזול? או שזה היה עוד פרסומת 'פרוגית'
יש לו משהו חדש?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
ובכן,
היה אצלי טכנאי לאחר שחיכיתי כחודש להחלפת מיכל מים קרים.
הגיע טכנאי אתמול ולקח את המכשיר לתיקון, והשאיר לי מכשיר אחר.
לאחר שהלך הטכנאי, התברר לי שאין הכשר על המכשיר רק של צומת.
במכון הטכנולוגי להלכה וכן הרב ויינברג המפקח של הרב רובין הורו לי לא להשתמש במכשיר.
הרב ויינברג נתן לי את השם של הבעלים של החברה.
התקשרתי אליו, והוא בהתחלה אמר שיעזור לי, וחיכיתי המון זמן.
לבסוף, התקשרתי אליו שוב והוא אמר לי שהוא לא הבעלים מה אתה רוצה ממני וכו',
חזרתי לרב ויינברג ואמרתי לו את הפרטים הנ"ל, והוא היה בהלם.
וכן דיברתי עם הרב רובין והוא אמר לי שזה חמור מאד.!!!
למעשה דיברתי שוב עם הבעלים ושוב הוא התנער מכל העניין.
תעשו אתם את החושבים אם להשאר בנועם אחד.
מה שיש לי לומר לכם זה תתפללו שיכנס חברה חדשה לשוק.

• הוסף לסימניות
לנו יש מי עדן
יוצא לנו פחות 1 לליטר (בקבוצת רכישה)
מים קרים וטעימים גם בשבת (כמומקרר ישן אפשר להישתמש כשהמנוע עובד, וזה קורה הרבה)
במים החמים גם ביום חול לא משתמשת כי אני מעדיפה רותחים מהקומקום
מי עדן הכי טעים והכי בריא
אבל יוצא לי במחיר יותר מפי 4 מתמי 4
כמה עולה לכם גלון 1 19 ליטר ? לי עולה 19 שח (וזה אחרי הנחה בגלל שאנו צורכים הרבה)

• הוסף לסימניות
מקפיצה גם,
אני מחפשת משהו זול, אין לי צורך בהתאמה לשבת,
האם הזולים שווים משהו?
מלבד מי עדן כולם מתחברים למים, נכון?

• הוסף לסימניות
יש לנו של צלול,מכני ופשוט,ועושה את העבודה.משהו כמו 900 שח
יש עליו הכשר לשבת למים הקרים

• הוסף לסימניות
האם הכוונה לבר הזה ב"מים בריאים"?
1710079487466.png

• הוסף לסימניות
נועם 1 זהירות!!!!!!!!!!!!!!!
זה ליפול, כמו בעוקץ מסוכן!!
מצוה לפרסם!!!!!!!!
לא נכון

לי יש אותו כבר 7 שנים
היו תקלות בודדות, הגיע טכנאי לבדוק

אבל זה בר מצוין עובד עד היום
רק עכשיו התחיל לנזול לי ואני מחפשת אחר במקומו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

בשנתיים האחרונות נחשפתי לתופעה בציבור הליטאי שבה התחילו ילדים בסוף כיתה ו' כבר לעשות בר מצוה. נראה שהם נכנסים לישיבה קטנה בגיל 15 ומעלה. בשנים עברו בדרך כלל ילדים במהלך כיתה ח' עשו בר מצוה, וילדים שנשארו שנה בגן עשו בר מצוה בקיץ כיתה ז', והם היו הגדולים בכיתה.
נראה שבשנים האחרונות פשוט כופים את כולם להשאר שנה בגן, והמתקשים יותר נשארים שנתיים בגן.
מששאלתי יודעי דבר על הנושא, נעניתי ש'כך קרה' כיון שהתלמודי תורה גם מפעילים את הגנים אז הם מעוניינים שהילד ישהה במחיצתם כמה שיותר שנים על מנת למקסם את התקציב המתקבל על כל ילד. וכך כל ילד שנולד עד התאריך של סוף השנה למניינם עושה בר מצוה בחורף כיתה ח' ואלה שנולדו אחרי עושים בר מצוה החל מאמצע חורף כיתה ז. ואלה שנשארים שנה עושים בר מצוה בסוף כיתה ו'.

וכאן נשאלות מספר שאלות
1. האם הדבר נעשה בתיאום עם ההנהגה? או ש'כך קרה'
2. האם זה יותר טוב לילד או שמדובר בניסוי חינוכי של הדור הזה ואולי בדור הבא ימצאו עוד רעיון?
3. יוצא שהילד נשאר ילד על גיל 15, האם זה לא פוגע בו בבגרות? האם זה לא גורם לו ליותר ביטול תורה בשעה שהוא כבר מצוּוֶה? הנהלת הישיבות קטנות צריכות להתאים את עצמן לבחורים כבר יותר בוגרים.
4. האם זה לא דה פקטו מאחר את גיל הנישואין, כיון שראשי הישיבות הגדולות גם מעוניינים שהבחור ישהה אצלם את כל ה5 שנים על מנת שיספוק משיטת הלימוד וכן שיהיה פנוי מטרדות כדי ללמוד תורה?

אשמח לחכמתכם בנושא. ומי שחושב שצריך לטפל בזה ולעצור את התופעה, נשמח שישתף כיצד ניתן הדבר.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה