מי עדןומה מותר גם בשבת?
הוא יותר קומפקטי במראהמבררת לגבי התמי4 אדג' יש כאן משהו שיש לו?
יש לך אותו?יש לי כמה שאלות תוכלי לכתוב לי באישי?הוא יותר קומפקטי במראה
קצת יותר נח לתפעול (יש לחצן מתחת לפיית מזיגה שלוחצים עליו קלות וזה מוזג ישר-יותר נח לילדים)
ברעש רתיחה שלו ובתדירות שקט יותר מהפרימו
לנו יש מכשיר של הדס נותן שירות של קרים וחמים בשבת (הכשר העה"ח) הם פיתחו עכשיו דגם חדיש ממש מעוצב וכו' בהכשר של הרב הלפרין כולל מסך טא'ציש לך אותו?יש לי כמה שאלות תוכלי לכתוב לי באישי?
לנו יש מכשיר של הדס נותן שירות של קרים וחמים בשבת (הכשר העה"ח) הם פיתחו עכשיו דגם חדיש ממש מעוצב וכו' בהכשר של הרב הלפרין כולל מסך טא'צ
לעומת נועם 1 שהוא יותר זול ולא צריך לשלם כל חודש, וגם מתאים לשבת.
לנו היה עד עכשיו מיני בר שמתאים לשבת ועכשיו הצטברו לו שתי תקלות ביחד וכבר לא שווה לי לתקן אותו...שמעתי שיש במכשירים עם התקן שבת הרבה תקלות
להתרחק כמו מאש!סליחה על ההקפצה...
יש כאן מישהו שיש לו את התמי 4 החדש (אדג') רגיל (לא+) ויכול להמליץ עליו?
תודה רבה!
תודה!להתרחק כמו מאש!
אנחנו שידרגנו לפני ארבעה חודשים לתמי 4 החדש (אדג') ומאד לא מרוצים.
כל הזמן תקלות. בכל תקופת החגים (עד עכשיו, בעצם) המכשיר לא עבד ולא היה מים קרים בבית.
כל טכנאי שמגיע טוען שהוא תיקן את התקלה ושכעת הכל בסדר, והמכשיר חוזר לסורו.
בדגם הקודם לא זוכרת שהיה אי פעם צורך בטכנאי, ובטח לא זוכרת תקלות.
בביקור הטכנאי האחרון, הוא הודה בשפל פה שיש המון תקלות עם המכשיר הזה.
מקווה בשבילכם גם.תודה!
בנתיים כבר הזמנו...
ואמור להגיע שבוע הבא...
אני מקווה שזו לא טעות
אגב: יש לכם את ה+ או את הרגיל?מקווה בשבילכם גם.
בשבוע הבא אמורים להחליף לנו למכשיר חדש, בתקווה שהוא יעבוד, ובאמת נפלנו על מכשיר תקול.
עכשיו אני רואה ששאלתם על האדג' הרגיל. לנו יש את ה+, ואולי באמת הוא מועד יותר לתקלות.אגב: יש לכם את ה+ או את הרגיל?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים