מיני ישראל-ממליצים?

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע על מיני ישראל,
מיקום?
הגעה?
מתאים לציבור חרדי?

תודה מראש! :):)

• הוסף לסימניות
אני חושבת שהמקום לא שומר שבת..

• הוסף לסימניות
תמונות ממיני ישראל

קבצים מצורפים

• Mini.rar
    2.8 MB · צפיות: 47
  • הוסף לסימניות
הייתי בעבר.
הרבה מאוד אתרים נוצריים (האתר הזה נבנה לקראת שנת 2000).
בסך הכול נחמד, אבל לא הייתי באה לשם כך מרחוק.
אה, וזה גם לא כ"כ מעניין ילדים.

• הוסף לסימניות
הייתי שם, מאוד יפה אבל מאוד מרגיז שיש שם מפוזרים ה מ ו ן כנסיות ומסגדים, כל שעה עגולה כולם מצלצלים, בקיצור, הפריע לי.

• הוסף לסימניות
למבוגרים - מהנה מאד!
לילדים אין מה לחפש שם...

• הוסף לסימניות
למבוגר ג"כ רק אם הוא מכיר היטב את תל אביב וירושלים לפחות
אחרת אתה לא מבין כלום

הייתי שמה 2 פעמים

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכולם,
וסליחה על הבורות, איפה זה? (אתרוג לא נותן לי חיפוש)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמה פלוס;831356:
תודה רבה לכולם,
וסליחה על הבורות, איפה זה? (אתרוג לא נותן לי חיפוש)
סמוך לאתר יד לשריון (איפה שהטנק תלוי באוויר...)
ליד צומת לטרון..

• הוסף לסימניות
לא שווה את המחיר(כ60 ש"ח לכרטיס)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה