קינוחים מיני לה-פרוטות ומה עוד?

• הוסף לסימניות
אני רוצה להגיש מיני-להפרוטות ביתיים כקינוח לשבע ברכות בשרי.
מה מתאים לצרף אליהם?
והאם אפשר הגשה מרכזית או חייבים אישית?

חשבנו על טארטלים במילוי נוגט או סופלה חם.
משניהם לא מרוצים.
הציעו גם קומפוט וטוענים שלא משתלב.
מחכים לדעת הקהל דכאן.

• הוסף לסימניות
בשבע ברכות שנכחתי בו לאחרונה הגישו גם גלידות (אבל מגנומים) על מצע של קרפ מקופל למען משולש עם זילוף של קשקושי שוקולד.
לדעתי יכול ללכת גם עם לה פרוטות, רק עם זילוף מקושקש של רוטב בצבע כהה יותר מצבען - נניח רוטב תות לשלוגני תות.

• הוסף לסימניות
אפשר פשוט לשים 2 מיני לה פרוטות, בשני צבעים, לכל אחד
על זילוף של רוטב כהה מתאים ואפשר גם קצת פירורים של משהו קריספי
קחי בחשבון שאם זה לעוד חודשיים נניח יהיה מאד קר לאכול משהו קפוא...

• הוסף לסימניות
לדעתי-
פירות הולך עם פירות,
ושוקולד עם שוקולד.
דווקא ארטיקים פירות יכול ללכת טוב עם מלא סוגים של קומפוט/ עם פירות חתוכים.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
פרות הולך מצוין עם שוקולד, אבל קר.
את יכולה לעשות את הארטיק הקטן הזה

או כל פטיפור שוקולד קטן , קר וחמוד אחר.

• הוסף לסימניות
אני הכנתי לבר מצווה של הבן שלי מיני לה פרוטה מיני מנגו ותות והגשתי לצד זה פירות חתוכים מנגו קיווי וגרעיני רימון יצא מושלם את הלהפרוטות הכנתי מראש ואת הרימון קיווי ומנגו הכנתי בבוקר שמתי בתוך קופסאות איכסון (כל פרי בנפרד) והראתי למלצרים איך להגיש את זה

• הוסף לסימניות
מכינה במשפחה
לאו דווקא באירועים
מיני לה פרוטה ורוד וצהוב - תות ומנגו
ומגישה עם כוסות שייק חצי ורוד חצי צהוב בהיר
יוצא מרשים ממש

אפשר גם להביא כוסות ורודות
כוסות צהובות
ו2 סוגי ארטיקים במגשים
ויוכלו לבחור

• הוסף לסימניות
אני גם לא הייתי משלבת שוקולד עם פירות,
את יכולה לשים ליד פאי תפוחים חם, או שטרודל תפוחים.
אפשר שייק פירות,
אם את רוצה משהו חם, אולי קרם ברולה?!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה