אבינח עושה מיני מעקףאבינוח לא עושה ככ מיני מעקף ושרוןל. הוא אלוף בטבעות לא מעבר.
שרוול בשום אופן לא
רק מיני מעקף. מנסיון של שתיהם באופן אישי......
גם שרוולמיני מעקף זאת פגיעה בלתי הפיכה בגוף
תגידי מה שאת רוצההשאלה איך מגדירים פגיעה בלתי הפיכה
בגדול, הגוף מתגבר על הקטנת הקיבה אבל לא עם הפרוצדורה של ההשקות
האיכות חיים אחרי מיני מעקף הרבה יותר איכותית מאשר אחרי שרוול....גם שרוול
הניתוח היחיד שזו לא פגיעה בלתי הפיכה זה טבעת - אבל אין איכות חיים
את מרוצה מהשרוול?רוצה לציין הבדל מאוד מאוד גדול בין המעקפים לבין השרוול
במיני מעקף צריך לקחת תוספי תזונה כל החיים ולעשות בדיקות דם כל כמה חודשים.
מי שאין לו משמעת עצמית יכול לפגוע בעצמו ברמה בלתי הפיכה ולכן צריך לחשוב טוב טוב לפני שהולכים לכיוון הזה.
נכון שמיני מעקף הוא יותר יעיל בטווח הרחוק אבל הוא מאוד מאוד משפיע על הספיגה.
סובלים המון משלשולים ובעיות עיכול.
לנשים שרוצות עוד ילדים ממש ממש לא מומלץ כי הן עלולו לחוות חוסרים מאוד גדולים.
אז צריך לחשוב על זה טוב טוב לפניש מחליטים.
רק מעדכנת שאני משרוולת ובעלי אחרי מיני מעקף.
לא כל כך...את מרוצה מהשרוול?
לפני כמה זמן עשית את הניתוח?
אני אחרי מיני מעקף ואחרי שרוול. בכל ההרינות גם אחרי השרוול וגם אחרי המיני קבלתי עירוי ברזל. ויטמינים לוקחים תמיד גם אחרי שרוול מומלץ, אם כי לא חובה.רוצה לציין הבדל מאוד מאוד גדול בין המעקפים לבין השרוול
במיני מעקף צריך לקחת תוספי תזונה כל החיים ולעשות בדיקות דם כל כמה חודשים.
מי שאין לו משמעת עצמית יכול לפגוע בעצמו ברמה בלתי הפיכה ולכן צריך לחשוב טוב טוב לפני שהולכים לכיוון הזה.
נכון שמיני מעקף הוא יותר יעיל בטווח הרחוק אבל הוא מאוד מאוד משפיע על הספיגה.
סובלים המון משלשולים ובעיות עיכול.
לנשים שרוצות עוד ילדים ממש ממש לא מומלץ כי הן עלולו לחוות חוסרים מאוד גדולים.
אז צריך לחשוב על זה טוב טוב לפניש מחליטים.
רק מעדכנת שאני משרוולת ובעלי אחרי מיני מעקף.
זה מקרה נדיר.לא כל כך...
עשיתי לפני שבע וחצי שנים.
ועליתי כמעט חצי מהמשקל שירדתי.
אני לא מי יודע מה ממליצה.
אבל מי ששול לעשות מיני מעקף חייב לקחת בחשבון את מה שכתבתי למעלה.
יש לי שכן שלא הקפיד בכלל על הויטמינים, ופגע בעצמו בצורה בלתי הפיכה, הוא איבד את התחושה בגפיים, הפך להיות נכה (הולך עם קביים) והיום הוא מטופל במרפאה להפרעות אכילה
נכון, המטרה שלי היתה לחשוב שניה לפניש נכנסים לשם.זה מקרה נדיר.
כמו שתגידי שאנשים מתים אחרי ניתוח בריאטרי כי היו כמה מיקרים כאלה.....
זה השתדלות של מי שמסוגל ומגיע לזה מעצמו בלי לחץ מבחוץ וזה כלי נהדר ומומלץ. וכמו כל דבר צריך לשמר אותו בצורה נכונה.
www.prog.co.il
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים