אותך אני צריכה, גם מבשלת בכמות, גם מבשלת טובלא רואה ייתרון בלהכין פסטה במיני קיטשן.
להיפך.
תכיני בסיר רגיל.
אומרת כאחת שמשתמשת בלי סוף במיני.
אורז ופסטה אני בהחלט משאירה לסיראותך אני צריכה, גם מבשלת בכמות, גם מבשלת טוב
תספרו לי מה מכינים עם המיני הנ"ל.
יושב לי בארון ולא מצליחה להבין מה להכין איתו ומה היתרון ע"פ תנור רגיל...
לבינתיים שהתנור היה תפוס הכנתי בו ציפס (אבל הייתי צריכה 2 נגלות) וירקות אנטי פסטי
אמנם משתמשת בזה כמעט ברמה היום יומית, אבל חשוב לציין שההמלצה שלי מתייחסת לדגם מאוד ספציפי (יש בו אפשרות לכוון טמפ' לגוף חימום עליון ותחתון בנפרד, כך שאני משחקת עם עוצמת החום)אותך אני צריכה, גם מבשלת בכמות, גם מבשלת טוב
תספרו לי מה מכינים עם המיני הנ"ל.
יושב לי בארון ולא מצליחה להבין מה להכין איתו ומה היתרון ע"פ תנור רגיל...
לבינתיים שהתנור היה תפוס הכנתי בו ציפס (אבל הייתי צריכה 2 נגלות) וירקות אנטי פסטי
אבל נכנס כמות קטנה,אורז ופסטה אני בהחלט משאירה לסיר
אבל דגים, עוף, סטייק, שניצלים וכו'
רק במיני קיטצ'ן
חוסך בשמן, בלכלוך של כל הגז
וגם בלשטוף כלים...
יותר מהיר מהתנור ולא מייבש!
כמובן שגם תפו"א אפויים, אנטיפסטי וכו'
קלי קלות של הכנה!
מה את מכינה בזהאמנם משתמשת בזה כמעט ברמה היום יומית, אבל חשוב לציין שההמלצה שלי מתייחסת לדגם מאוד ספציפי (יש בו אפשרות לכוון טמפ' לגוף חימום עליון ותחתון בנפרד, כך שאני משחקת עם עוצמת החום)צפה בקובץ המצורף 2065816
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //