פסח מיני-קיטשן חלבי לפסח

• הוסף לסימניות
אמא שלי קיבלה את המכשיר הזה מתנה (זה לא מיני-קיטשן אלא מכשיר של חברת Betty Crocker- ארה"ב)
היא קיבלה את זה בתוספת מתכון לפיצה מקמח שקדים
היא מאוד רוצה שזה יהיה חלבי
השאלה מה עוד אפשר להכין בזה, חלבי וכשר לפסח, ללא שרויה

• הוסף לסימניות
עוגות לפסח, במיוחד עוגת גבינה
תפוחי אדמה מוקרמים, עם בצל מטוגן וגבינ"צ או קוטג'
שקשוקה
פשטידות מכל הסוגים החלביים
ל'צו וחביתות מסוגים שונים

כמעט הכל :)

• הוסף לסימניות
שואלת גם לגבי עוגות פסחיות רגילות, לאו דווקא חלבי
יודעות אם אפשר להכין במיני קיטשן?
אשמח לשמוע מכאלה שיש להם נסיון עם זה...
תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
עוגות לפסח, במיוחד עוגת גבינה
תפוחי אדמה מוקרמים, עם בצל מטוגן וגבינ"צ או קוטג'
שקשוקה
פשטידות מכל הסוגים החלביים
ל'צו וחביתות מסוגים שונים

כמעט הכל :)
יש מתכונים?
לעוגת גבינה, פשטידות?
לא שרויה (אנחנו אוכלים אבל ההורים שלי לא...)
ואגב, @מה הענינים ד"ש מחברת חכמת לשעבר, בשם ניק אחר (נטפרי...)

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אין לי מתכונים
לפשטידות: לוקחת ירקות שמשתמשים אצלנו, פלוס ביצים, פלוס קמח תפו"א, פלוס תיבול
לתבנית ולקיטשן...

לעוגות גבינה: קופסת גבינה 750 גר', 6-8 ביצים, סוכר, טיפת גרידת לימון, שמנת חמוצה אם יש, קצת קמח תפו"א ולתבנית.
אחרי שמוכן אני שמה ריבת חלב ביתית בתוספת שמנת חמוצה ועוד כמה דקות באפיה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה