עזרה מיני קיטשן שמוכרים באושר עד ובאופן כללי

• הוסף לסימניות
מכשיר מצוין יעיל לכל דבר יש לי 2 מכשירים בשרי וחלבי ,צריך ללמוד את המכשיר, לדוגמא פיצה על חום גבוה לא תתפח ותישרף, לאפיה מומלץ לשים תבנית בגודל מתאים, קצת קשה להשיג את הגודל המתאים, מעולה לטיגון שניצלים ( לשים קצת שמן ) מתנקה בקלות, יש לי 2 חברות שונות שתיהם אותו דבר

• הוסף לסימניות
אחנו קנינו בחנוכה באושר עד מאסטר קיצן נראה לי שמו,
עבד וממה נהננו, עד..... אתמול שפתאם שבק חיים ולא מתחמם!
מה יכול להיות? יש מה לגשת לממש אחריות? יש מענה או יחס.
פעם שמעתי, לא יודעת אם זה נכון, שלפעמים נכנסים אדים למכשיר וזה מה שגורם לקצרים וכו'. לכן חשוב מאוד מידי פעם לפתוח לנגב את האדים ולהמשיך.
בכל מקרה, אמור להיות אחריות, תנסי לגשת אליהם.

יש לי את השני (להכל) מאושר עד בדיוק עכשיו הכנתי בו פוקאצות ויצא מעולה ממש!!!
מכינה בו המון, דגים, תפו"א, ירקות מאודים. לאפות, עוגיות.
שמעתי (לא ניסיתי בעצמי, שאפשר להכין בו גם פשטידות, קוגלים, שניצלים ועוד ועוד)

הבאסה במכשיר של אושר עד, שהטיימר שלו הוא על 30 דק', ואי אפשר להכין בלי טיימר, כך שכל חצי שעה צריך להאריך. וגם שאין טמפ' אלא רק סימון של גבוה בינוני נמוך בלי טמפ' מדויקות.

במכשיר של אושר עד, יש גם אופציה לפתוח את הצד השני עד הסוף, וזה כמו מחבת פסים.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה