חגים מיני קיצ'ן הבנתי שיש חיקוי יותר מוצלח עם מיכל גדול . אשמח למידע.

• הוסף לסימניות
כן,
יש חיקוי אמריקאי,
קניתי אותו לאחרונה מתנה להורים שלי,
יש לי את הרגיל והחיקוי יותר מומלץ,
יש לו מיכל גדול יותר,
יש לו טיימר,
אני קניתי בחנות "המאיר" ביחזקאל
מתעניינת גם על המכשיר הזה,
אפשר להשתמש ב-2 הצדדים?
יש 2 נורות חיווי, אחת לכל צד?
איך מפעילים?
צריך טבילה?
1713465890687.png

1713465801586.png

1713465908512.png

• הוסף לסימניות
תודה רבה! רציתי לשמוע מ @goldiy שזה אכן הדגם, כי היה חשוב לי לדעת שזה דגם שנבדק מול המקורי.

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע איזה דגם מהחיקויים מוצלחים
המליצו לי על SNIPER
ואמריקן,
מה עדיף?

• הוסף לסימניות
כן,
יש חיקוי אמריקאי,
קניתי אותו לאחרונה מתנה להורים שלי,
יש לי את הרגיל והחיקוי יותר מומלץ,
יש לו מיכל גדול יותר,
יש לו טיימר,
אני קניתי בחנות "המאיר" ביחזקאל
מה השם של החיקוי?
יכול להתאים גם לטיגון מהיר של בצל וכדו'?
תודה.

• הוסף לסימניות
שלום
קיבלתי מתנה מיני קיטשן
למה אתן משתמשות בו?
זה עוזר בשל ארוחות צהרים מהירות וקלות יותר?
מה עדיף לעשות אותו בשרי או חלבי?

• הוסף לסימניות
היה לי פנקו נהרס מאד מהר.....
ואין לו אפשרות לגובה חום שזה חסרון גדול

• הוסף לסימניות
היה לי פנקו נהרס מאד מהר.....
ואין לו אפשרות לגובה חום שזה חסרון גדול
גם לי
חצי שנה והלך
יש לציין שקיבלתי אחר מהחברה

יש של גולדליין מוצלח מאד עם טיימרים שונים לשני החלקים

• הוסף לסימניות
האם המיני קיטשן המקורי/ החיקוי יכול להתאים גם לטיגון מהיר של כמות גדולה של בצל?

• הוסף לסימניות
האמריקן קטן יותר בקוטר שלו ולמעשה אינו עמוק יותר (אולי בחצי ס"מ) כי במיני קיטשן המקורי יש עומק בשני החלקים העליון והתחתון ובאמריקן העליון שטוח עם פסים שאינני יודעת את משמעותם
אכן במידות החום של שתי הפלטות הוא כפול כמעט בעוצמה, ה/מאיר' בירושלים מאד ממליץ עליו וההפרש בינו למקורי הוא 60 ש"ח, קניתי 2 למתנות אבל בפועל לפסח לעצמי חזרתי למקורי.

אפשר לוותר על החימום העליון ובכל מקרה הוא מתלכלך כי הוא קרוב לאוכל אז אם הוא יהיה חם האוכל ייחרך אולי...

מיני קיטשן מקורי הוא פצצה לכל בישול שהוא גם בכמויות גדולות של 10 מנות (אני מסדרת במעגלי חתיכות סלומון או פרגיות או חזות מגולגלים וכו' ומשם יש לשולחן...

• הוסף לסימניות
לפוד אפל יש מבצע עכשיו על מכשיר כזה ב240 ש"ח

• הוסף לסימניות
מישהו מכיר את המכשיר מאסטר קיטשן?
מוכרים עכשיו בעזרה ואחווה ב180 נראה לי, מעניין אותי אם שווה משהו
אשמח גם לשמוע אם מישהו יודע איפה אפשר לקנות מיני קיטשן מקורי בביתר, ביריד ביתר אין

• הוסף לסימניות
מישהו מכיר את המכשיר מאסטר קיטשן?
מוכרים עכשיו בעזרה ואחווה ב180 נראה לי, מעניין אותי אם שווה משהו
אשמח גם לשמוע אם מישהו יודע איפה אפשר לקנות מיני קיטשן מקורי בביתר, ביריד ביתר אין
כלי וחומר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה