חגים מיני קיצ'ן הבנתי שיש חיקוי יותר מוצלח עם מיכל גדול . אשמח למידע.

• הוסף לסימניות
מתכון לפנקייק בפסח להכנה במכשיר הזה, יש למישהי?

• הוסף לסימניות
חייבת לשאול,
לכולן לוקח המוןן זמן כל דבר במיני קיטשן??
ברמה של כמעט שעה נגלה של שניצלים, ו40 דק פשטידה בתבנית קטנה וכד'
אשמח לשמוע כי זה מכשיר חדש ומקורי, ונראה לי לא הגיוני שכל דבר לוקח כ"כ המון זמן
תודה

• הוסף לסימניות
מחפשת מתכון פשוט לעוגת יום הולדת במיני קיטשן

• הוסף לסימניות
מישהי מכירה מכשיר
מאסטר קיטשן 1800W של אושר עד?
(חברת TAGO)

אשמח בדחיפות למידע.

תודה רבה

• הוסף לסימניות
יש לך מידע על זה:
(חברת TAGO)
???
הפלטה העליונה היא גריל ויוצא שהמיכל יוצא יחסית קטן אז לא הבנתי איך אפשר להכין בזה למשל עוף
למישהו יש נסיון עם זה?

• הוסף לסימניות
יש לך מידע על זה:
(חברת TAGO)
???
הפלטה העליונה היא גריל ויוצא שהמיכל יוצא יחסית קטן אז לא הבנתי איך אפשר להכין בזה למשל עוף
למישהו יש נסיון עם זה?
אני קניתי את זה באושר עד עלה 100 שח
בינתיים לא הכי מרוצה או שלא מספיק הבנתי איך משתמשים בזה או שלא נהיה לי מוכן או שנשרף אבל זה לא הרבה זמן אצלי ואולי אני צריכה קצת יותר סבלנות
ציפס קפוא יצא לי מצויין

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה