מיסיס ממיסה... (ילדה בת ארבע)

• הוסף לסימניות
חיוך כובש..:)

קבצים מצורפים

• מוקטן 4.jpg
    KB 980.9 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
מתוך הודעה שכתבתי פה בפורום לפני כשבועיים:

נכתב ע"י רבקה.;946716:
Mrs
זה "גברת", שזה תואר לאישה נשואה.
Miss
זה "עלמה", תואר לאישה לא נשואה. (אפשר לקרוא כך בחיבה לילדה קטנה.)
Ms. (נהגה "מיז")
זה תואר לאישה בלי לציין האם היא נשואה או לא (הגיע מאוחר יותר מהאחרים, רק בשנים האחרונות כמדומני, בעקבות פריחת הפמיניזם.)

(יכולתי לכתוב "מיס ממיסה" וזה עדיין היה נשמע חמוד.)

התמונה ממש מקסימה. המבט נהדר, התאורה טובה, הקומפוזיציה לא רעה. רק מפריע לי קצת שהסנטר חתוך. אני אוהבת חיתוכים צפופים, אבל דווקא בסנטר לדעתי זה מציק.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מתענינת;957393:
חיוך כובש..:)
תמונה יפה.
רק חבל שהעין השניה לא גם בפוקוס, עד קצת סגירת צמצם..

• הוסף לסימניות
גם אני חושבת כמו רבקה
הילדה מהממת והצילום מעולה
(בקטנה גם מפריע לי שהעין השניה כהה ולא בפוקוס)

החיתוך למעלה מעולה ואני מתה על תמונות ראש חתוכות אבל החיתוך בסנטר ממש לא טוב אם יש לך את התמונה כשהיא לא חתוכה תנסי חיתוך רק למעלה בראש ולא בסנטר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אחינועם;957465:
תמונה יפה.
רק חבל שהעין השניה לא גם בפוקוס, עד קצת סגירת צמצם..
זה לא צילום מוצר, לא צריך שהכל יהיה בפוקוס. כשמישירים מבט למצלמה (כלומר שתי העיניים באותו המרחק מהחיישן, פלוס מינוס) זה כן מציק אם אחת לא בפוקוס. אבל בחצי פרופיל - לעניות דעתי ממש לא.

• הוסף לסימניות
תודה לכולם על ההערות!
שומעת ולומדת..:)
סתם שאלה, שיניתי את שם הכותרת למה זה לא השתנה מחוץ לאשכול?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מתענינת;957834:
תודה לכולם על ההערות!
שומעת ולומדת..:)
סתם שאלה, שיניתי את שם הכותרת למה זה לא השתנה מחוץ לאשכול?
רק מנהל יכול לשנות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה