כללי מיספור אוטומטי לא מגיב להזחה ימין או שמאל של התכונה

• הוסף לסימניות
מישהו יודע למה המיספור לא מגיב ימין ושמאל מצורף תמונה נתקלתי בזה בעבר אבל לא היה חשוב לי אבל כעת זה חשוב לי אשמח לפתרון

קבצים מצורפים

• ללא שם.png
    ללא שם.png
    KB 20 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
תצמצם את המרחק של המספור מהטקסט

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גלעד82;n5015195:
תצמצם את המרחק של המספור מהטקסט

ניסיתי זה לא פותר את הבעייה

• הוסף לסימניות
אצלי זה עובד....

קבצים מצורפים

• רשימה.jpg
    רשימה.jpg
    KB 88.1 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
הפעולה אמורה ליישר את האותיות של המיספור ימינה שמאלה ואמצע ואצלי זה לא עובד ונראה לי שזה לא עובד אצל אף אחד מה שציינת זה משהו אחר זה נקודת הטאב מאיפה תתחיל ומה המרחק ואילו אני מדבר לאיזה כיון המיספור יתיישר כנ"ל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טקסט;n5018349:
הפעולה אמורה ליישר את האותיות של המיספור ימינה שמאלה ואמצע ואצלי זה לא עובד ונראה לי שזה לא עובד אצל אף אחד מה שציינת זה משהו אחר זה נקודת הטאב מאיפה תתחיל ומה המרחק ואילו אני מדבר לאיזה כיון המיספור יתיישר כנ"ל.

אמנם אני לא בטוח שבזה טמון הפתרון אבל אצלי זה עובד יופי...
תנסה אולי גם לשחק עם המיקום של הטאב וגם של הכניסה.

קבצים מצורפים

• רשימה2.jpg
    רשימה2.jpg
    KB 439.2 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
לזה התכוונתי איך הגדרת? אשמח שתעלה תמונה של החלון

• הוסף לסימניות
תנסה לעלות לכיוון -1 או +1 ויותר.

זה הביאור של אדובי (אם כי האפשרות Left Indent תמיד נמצאת באפור אצלי)

תמונת מסך יישור לשמאל

קבצים מצורפים

• image_365107.png
    image_365107.png
    KB 12.1 · צפיות: 9
  • רשימה3.PNG
    רשימה3.PNG
    KB 34.7 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
בעברית זה עובד הפוך - היישור לימין מיישר לשמאל ולהיפך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה