כללי מיספור הערות שוליים בעברית

• הוסף לסימניות
הרבה זמן שלא עשיתי עבודה כזאת והספקתי לשכוח.
אני כעת מעמד ספר עם הערות שוליים הפרדתי את הערות שוליים להערות סיום עם סקריפט וכעת אני רוצה להפוך את המספרים לאותיות, ואני לא זוכר עם איזה סקריפט עושים את זה, ניסיתי עם הסקריפט של מיספור סגנון, אבל הוא לא עושה כלום, אולי פספסתי משהו בדרך.
תודה מראש לעונים.
חיפשתי בפורום הרבה בנושא אבל לא מצאתי תשובה לדבר.
מצורף תמונה
כמו כן אני איך אני עושה גראפ שמחפש מתחילת הפסקה עד לרווח הראשון.

קבצים מצורפים

• ללא שם.png
    ללא שם.png
    KB 53.4 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
א. יש סקריפט שנקרא NumberByStyle. נראה לי שזה סקריפט שהרבאס כתב והעלה לכאן פעם.
ב.
קוד:
^.+?
(סימן חזקה, נקודה, פלוס, סימן שאלה, רווח)

הסבר לגרפ:
^ - תחילת פסקה
. - כל תו
+ - פעם אחת או יותר
? - המופע הקטן ביותר
- רווח

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם;2022830:
א. יש סקריפט שנקרא NumberByStyle. נראה לי שזה סקריפט שהרבאס כתב והעלה לכאן פעם.

זה הסקריפט שהשתמשתי מופיע בתמונה לעיל, הבעיה שהוא לא עושה כלום אולי אני לא משתמש איתו נכון אשמח להסבר

• הוסף לסימניות
לא יודע למה הוא לא עובד לך. עבדתי איתו כמה פעמים והצליח לי.
יש סקריפט של אליעזר (בתשלום לא גדול) שעושה אותה עבודה אך בשיטה אחרת.
תבדוק איתו

• הוסף לסימניות
לא יודע למה הוא לא עובד לך. עבדתי איתו כמה פעמים והצליח לי.
יש סקריפט של אליעזר (בתשלום לא גדול) שעושה אותה עבודה אך בשיטה אחרת.
תבדוק איתו

• הוסף לסימניות
העלתי פה את הקובץ, אשמח שתבדוק אצלך, אולי משהו לא מוגדר נכון אצלי, או שאני לא משתמש איתו נכון.

קבצים מצורפים

• הערות שוליים.rar
    KB 282.8 · צפיות: 14

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה