כללי מיספור כרטיסים באינדיזיין-קובץ מצורף

• פותח הנושא MV25
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש לי 4 סוגי כרטיסים
כל אחד צריך להתחיל ממספר אחד
כרטיס 1

1-60

כרטיס 2

70-220

כרטיס 3

1-100

כרטיס 4

1-80

אני מדפיסה כל פעם סוג אחד
וצריכה על כל כרטיס מספר
איך אני עושה שיהיה לי את המספור 9 פעמים בדף מיספור שונה
צירפתי את הקובץ שלתוכו אני צריכה להכניס את המספרים
המספרים צריכים להיכנס לקוביות.

קבצים מצורפים

• שטאנץ למספרים.pdf
    KB 10.1 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
זה הולך לשטאנץ מסוים?
למה לא לעשות פשוט כרטיסים בודדים כקובץ מרובה עמודים ולתת לבית הדפוס לסדר אותו?

• הוסף לסימניות
אז אני במקרה הדפוס והגרפיקה גם יחד
אין לי את המיספור בצורה כזאת באופן אוטומטי במכונה הצבעונית.
בסוף ללקוח לא היה זמן וזה כבר בדרך לאומן בלי מיספור
זה יחסית לא הרבה כרטיסים ככה שאפשר ידנית

• הוסף לסימניות
אם הבנתי נכון,
אז במאסטר אפשר לעשות זאת בשני דרכים,
א' להתאים את הMARJIN (שוליים) לגודל הרצוי ובאקסל או איפה שלא לעשות את המספור שורה אחר שורה ולהכנסו יחד עם SHIFT בדף עצמו (לא במאסטר) ואז נפתח כל אחד במקומו הראצוי,
ב' באם זה באותו עמוד לעשות כמה תיבות טקסט משורשרות במאסטר, ובדף עצמו לשחרר את התיבת טקסט הראשונה שבשרשור ולייבא את המספרים שישתרשרו מעצמם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה