כללי מיספור עמודים באינדיזיין

• הוסף לסימניות
יש לי שאלה:
\עימדתי ספר ואני רוצה שהמיספור יהיה בעמודים הימניים בצד ימין ובעמודים השמאליים בצד שמאל.
זה קורה רק כשזה על הגדרת צמדי עמודים.
אבל כשאני רוצה להפריד את העמודים לצורך סגירה לדפוס- גלישה וכו אני רוצה להגדיר שכל עמוד יהיה בודד, המיספור מופיע לי בכל העמודים רק בצד ימין.
איך אני מסדרת את זה?
תודה

• הוסף לסימניות
למה את חושבת שצריך להפריד את העמודים לצורך סגירה לדפוס? בליד פנימי (בצד של השדרה) לא נחוץ בכל מקרה.

• הוסף לסימניות
אוקי הבנתי
אז להשאיר את העמודים צמודים ולתת בליד רק בשלושת הצדדים החיצוניים?
ובסגירה לדפוס להגדיר עמודים בודדים?

• הוסף לסימניות
למה עמודים בודדים?

• הוסף לסימניות
כן - להגדיר לסגירה בבודדים ולא בכפולות.
אבל העימוד עצמו נעשה כמובן בכפולות

• הוסף לסימניות
מה כן? למה בודדים?!

• הוסף לסימניות
אריאל וו
הכוונה היא בייצוא ל PDF, שלא לסגור את הPDF כ speards אלא כ-pages....

• הוסף לסימניות
כן, זו היתה כוונתי מה שאברהם כתב לייצוא PDF
ותודה לשניכם!

• הוסף לסימניות
וגם כשהעמודים צמודים, מה הבעיה ביצוא להגדיר לו בליד מכל הכיוונים? כך צריך לעשות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם;2050450:
אריאל וו
הכוונה היא בייצוא ל PDF, שלא לסגור את הPDF כ speards אלא כ-pages....

כן, תודה, עכשיו הבנתי את כוונת המשיב.

בכל אופן, פותחת האשכול רומזת שהיא מפרידה את הצמדים בתוך קובץ האינדיזיין (ב-document options), וברור שזו טעות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ביקי;2050491:
וגם כשהעמודים צמודים, מה הבעיה ביצוא להגדיר לו בליד מכל הכיוונים? כך צריך לעשות.

בליד פנימי (בצד של השדרה)? אני תמיד מבטל את זה. אלא אם כן מדובר בכריכת ספירלה!

• הוסף לסימניות
איך אתה מבטל את זה?
מה צריך לעשות? הרי גם בצד של השידרה צריך לחתוך את הדפים (מדובר בכריכת הדבקה)
כרגע בסגירה זה נראה כך:
צפה בקובץ המצורף 292636

איך אני עושה בליד מכל הכיוונים? זו שאלתי
תודה!

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    KB 58.6 · צפיות: 13

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה