Make מיפוי נתונים משדות של set multiple variables

• הוסף לסימניות
הגדרתי כמה ערכים ב-set multiple variable, בשמות עם הגיון מסוים, נניח שהשם של הערך הראשון 1 והשני 2 וכו'.
עכשיו אני מעונין לקבל מידע של אחד מהשדות הללו בהתאם למספר שהתקבל במודול XXX - אם התקבל שם המספר 1 אני מעונין שיופיע הערך של השדה ששמו 1, ואם התקבל 2 - אז הערך של השדה "2" וכן הלאה. כיצד אני מגדיר זאת באופן דינמי?
(לא מעונין בפתרון של IF 1 אז תביא שדה 1 וIF 2 אז 2. וגם לא בפתרון של SWITCH, כי הם מצריכים להגדיר אחד אחד. מעונין בפתרון דינמי).
לכאורה היה אמור להועיל כאן get variable, ולהציב שם את הערך שקיבלתי במודול XXX, ואז הוא היה מחזיר לי את הvariable שאני מעונין בו, אבל תכלס זה מצליח רק בפעם הראשונה, כי הוא מתרגם את השם של השדה לערך של הפעם הראשונה ומעכשיו הוא תמיד יחפש אותו, וגם אם הוא ישתנה הוא יביא את הערך של הפעם הראשונה.
אשמח לפתרון

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
1. מי עובד בשישי בבוקר בשעה 7:30? :)

2. הפיתרון זה לעבוד עם IF

3. רק כדי לעבוד לפי דרישות הלקוח אני רוצה קצת יותר להבין איך אתה חושב ב- GET לקבל את הנתונים בלי IF או תנאי?

• הוסף לסימניות
בעיקרון רציתי לשים GET ולהציב שם את המיפוי של מודול XXX (זה שנותן את ה1,2, וכו'), וכך הGET יתן לי כל פעם את הערך המתאים. ואז במודול הבא להציב את המיפוי של הGET.
הבעיה היא שבפעם הראשונה שמפעילים את הסינריו - המודול הבא שאליו אני מעונין בעצם להעביר את הערך המותנה שהגדרתי בSET VARIABLE - מפענח את המיפוי של המודול GET שהכנסתי לתוכו לפי השם הנוכחי שלו, ומעכשיו הוא תמיד יבקש מהמודול GET את הערך שהיה שם בפעם הראשונה.
כנראה אין לזה פיתרון במייק, כי זו צורת העבודה שלו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה