מיץ תפוזים בעוגה

• פותח הנושא bhj
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש הרבה עוגות שבמתכון שלהן כתוב מיץ תפוזים.
האם יש משהו דווקא בתפוזים? שגורם לאווריריות או לתפיחה טובה?

כשאין לי אנימחליפה למיץ אחר,
אבל אני שואלת על עצם העניין, חוץ מהטעם הטוב של התפוז.

כמו"כ לגבי הוספת גרד מקליפת תפוז- האם יש בזה עניין נוסף לטעם?

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
הגרד בהחלט מוסיף טעם.
לעניין המיץ, אני הרבה פעמים מחליפה במים /לימונדה ואין ממש הבדל!

• הוסף לסימניות
אפשר להחליף לכל מיץ שאת רוצה, או שיש בבית.
גם מים /חלב אפשריים.
מה שמיוחד בתפוזים - שהוא לא משאיר טעם חזק, ואינו מפריע לצבע.
אם תשימי תות בננה - שגם אין הרבה הבדל בטעם, הוא יתן צבע אפרורי לעוגות שאמורות לצאת לבן / קרם בהיר.
אותו דבר מיץ ענבים - שנותן טעם מעולה, אבל צבע דוחה.
לגבי הקליפות - לא יכולה לענות, כיון שאני תמיד מדלגת על שורה זו במתכונים..... ;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bhj;870473:
כמו"כ לגבי הוספת גרד מקליפת תפוז- האם יש בזה עניין נוסף לטעם?

בבצק שמרים לסופגניות למשל. זה מוסיף טעם וריח מיוחדים לאין שיעור.
גם בעוגות וניל.

לכל השאר- פשוט מיותר...

• הוסף לסימניות
גרודת לימון מוסיפה ניחוח מהמם בכל עוגה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה