מיקאפ על הגד, יש תקנה?

• הוסף לסימניות
מה עושים כשהבגד התלכלך ממיקאפ?

• הוסף לסימניות
נראה לי שאין סיכוי!!!!
מעודד...... אבל כמה בגדים הלכו לי בעיקר עם צוארונים.......

• הוסף לסימניות
אין הרבה מה לעשות... :(
זה רק דוהה קצת אחרי המון כביסות...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיצג;568162:
מה עושים כשהבגד התלכלך ממיקאפ?
מהנוזל עצמו? או מהפנים שלך?
מהנוזל אני לא מצאתי פתרון.
מהפנים זה יורד בכל כביסה.

• הוסף לסימניות
סינטבון,
שווה לנסות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נמשים;568328:
שפשפי עם חלב את הכתם.
מדהים.

מיד כשנמרח או שעוזר גם אחרי הרבה זמן וכביסות?

• הוסף לסימניות
פעם שאלתי בסנו וכתבו לי שניתן להסיר כתם מיי קאפ עם בנזין לבן -קונים בבית מרקחת .
במידה ועדין נותר כתם לאחר הטיפול,מתיזים סנוקל רסס וכבס. ממתינים כשעה ומכבסים ברוב המקרים הכתם נעלם.
בהצלחה!!!

• הוסף לסימניות
תופסת טרמפ.
איך מורידים קשקושי עט ממצעים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מדייקת;568438:
טובלים צמר גפן באלכוהול ומשפשפים בעדינות עד שיורד.

חבל על העבודה-
רססי לנסי (ספרי שיער של תסרוקות) והכניסי למכונה- מדהים!!!!

• הוסף לסימניות
מנסה את מזלי.
על ציפה של שמיכה נוצרו לי כתמים גדולים מצבע פסטל
(שהשתרבב בין המשחקים בערב פסח), יש עיצה?

• הוסף לסימניות
גם אני מנסה את מזלי..
משחת נעלים על מצעים יש תקנה??

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה