דרוש מידע מיקוד ראיה

• הוסף לסימניות
אני מחפשת רופא / אופטומטריסט / מתמחה במיקוד ראיה
לבחורה עם בעיה בראיה - הבעיה העיקרית זה המיקוד
(הייתה לפני כמה שנים אצל רופאה ואמרה לה שמאוחר מדי לקנות משקפיים קשה למוח להתרגל בכזה גיל ולכן לא נתנה לה.
יש לה מספר נמוך מאוד עם צילינדר גבוה ).

אם יש מטעם קופ"ח מאודת עדיף - אבל גם פרטי זה בסדר

ממש אשמח להמלצות
תודה רבה

• הוסף לסימניות
ד"ר אהרונוביץ נורמן בירושלים עובד ב'מעלה'
רופא מאוד מומחה!
נראה לי יש להם הסדר עם כל קופות החולים.

• הוסף לסימניות
לא מכירה במאוחדת או בפרטי,
אבל המקצוע שמיועד לחדות ראיה זה אורתופיסט (לא אופטומטריסט), והוא מבין בזה יותר מרופא עיניים.

• הוסף לסימניות
רוזנפלד
עובדת במכון של אהרונוביץ יודעת לאבחן מה ואיפה לטפל

• הוסף לסימניות
יש את ד"ר לדרמן הוא פרטי ויקר
אין לי אחריות עליו עושה תרגילים
נמצא בקרן היסוד 19

• הוסף לסימניות
אני מחפשת רופא / אופטומטריסט / מתמחה במיקוד ראיה
לבחורה עם בעיה בראיה - הבעיה העיקרית זה המיקוד
(הייתה לפני כמה שנים אצל רופאה ואמרה לה שמאוחר מדי לקנות משקפיים קשה למוח להתרגל בכזה גיל ולכן לא נתנה לה.
יש לה מספר נמוך מאוד עם צילינדר גבוה ).

אם יש מטעם קופ"ח מאודת עדיף - אבל גם פרטי זה בסדר

ממש אשמח להמלצות
תודה רבה
יש את עמנואל(ה) אזולאי (אורטופטיקה)
מקבלת במאוחדת בירושלים בבית אגד ובגילה.
קיבלתי עליה המלצות ועשתה לי רושם מאד סבלני ומקצועי.
אני חושבת שצריך הפניה מרופא עיניים והתחייבות.

• הוסף לסימניות
אני מחפשת המלצה למומחה למיקוד ראיה לילדה בת 9
באזור המרכז
מישהו שמע על ד"ר רפאלה סגל?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה